Tolga Çevik-Tolg Show Fox Tv’de Başlıyor! Programın Formatı Nasıl?


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 09:44
1

Türk oyuncu ve komedyen Tolga Çevik yeni bir programla Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Tolga Çevik Fox’ta yeni bir programla ekranlara merhaba diyecek. Programın ismi Tolga Show olarak belirlendi ve önümüzdeki 1 ay içerisinde başlayacağı gelen bilgiler arasında. Peki Tolga Show nasıl bir program olacak? Formatı nasıl? İçeriğinde neler var?

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği programın ismi “Tolg Show” olarak açıklandı. Eski Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin benzeri bir program olan Tolga Show, Tolga Çevik’in doğaçlama esprileriyle güldürecek ve Fırat Doğu Parlak’ın dış sesi ile eğlenceli anlar yaşatacak. Merakla beklenen  o programın “cumartesi” günleri yayınlanacağı bildirildi.

1974 İstanbul doğumlu olan komedyen Tolga Çevik her zaman yaptığı projelerle adından söz ettirmesini bildi. Şuan da hazırlığına devam ettiği ve çok kısa bir sürede ekranlara gelmesi beklenen Tolg Show ile de izleyiciler üzerinde büyük iz bırakacağı kesin.

Program son dakika değişikliği olmaz ise Ocak ayına kadar başlaması bekleniyor. Uzun kış gecelerinde komik ve eğlenceli bir akşam geçirmek isteyenlerin kaçırması gereken bir program. Sizde program hakkında görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz ve buradan kanala ve yapımcılara mesajlarınızı iletebilirsiniz.

Comments are closed.