Tolgshow Minik Kim? 


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 00:45
0

Ekranların yeni programlarından olan Tolgshow tüm heyecanıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda kendisini Arkadaşım Hoşgeldin, Komedi Dükkanı gibi programlarla büyük bir izleyici kitlesine sevdiren Tolga Çevik, 2017 nin son günleri olan 30 Aralik da Tolgshow ile sizlerle beraber. Programda bir de Minik lakaplı gösteri arkadaşıyla ekranlarda yerini alacak. Peki Tolgshow Minik Kim? Gerçek adı ne ne iş yapıyor? 

Minik lakaplı müzisyenin gerçek adi Özer Atik’tir. Yönetmen Fırat Parlak ve Özer Atik nami diger Minik’in eşlik ettiği, ağızların açık izlendiği doğaçlama program 30 Aralık ekranlarda yerini aldı. Tolgshow bu yil yine eğlenceli yine doğaçlama yine bilinmezlikler ve didişmelerle her anı neşeli ve eğlence dolu dakikalar yaşatmak için kolları sıvadı.


tıkla>>> Fox TV Tolgshow Gizli Yönetmen Kim? Dış Ses Kim?<<<tıkla


Ekranların sevilen yüzü, Arkadaşım Hosgeldin’in piyanisti, Tolgshow’un Minik karakteri Özer Atık kimdir? Ayrıntılar birazdan haberimizde olacaktır. Özer Atik, piyanist ve ses sanatçısıdır. 1977 Ankara doğumlu olan Özer Atik, Yok Böyle Bir Şey albümü ile çıkış yapmıştır. Özel Doğuş Lisesini 1995 yılında bitirmiş ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk musikisi bölümüne girmiştir. 1996 yılında müziği profesyonel olarak yapmaya başlamıştır. Bir çok farklı oyun için müzik çalışmaları yapmıştır. Özer Atik, özgün sahne müzikleri ve enstrümanist olarak çalışmalar yaparak kariyerine devam ederken aynı zamanda müzik öğretmenliği de yapmıştır. Ciddi anlamda tanınırlığını ise Komedi Dükkanı ile yapmıştır. İlk albümü Yok Böyle Bir Şey’i de 2008 yılında çıkarmıştır.

Özer Atik’in Yok Böyle Bir Şey Şarkısı Dinle