Tolgshow Neden Yok?Neden Yayınlanmıyor? Bitti Mi?


Güncelleme: 2 Nisan 2018 : 18:41
0

Ekranların ilk ve tek interaktif şov programı Tolgshow neden yok neden yayınlanmıyor? Tolga Çevik’in sevilen komedi programı Tolgshow ocak ayında yeni sezon yayın hayatına başladı. Fox ekranlarında devam eden program ilk günkü ilgiyle izlenmeyi başardı. Geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Tolgshow neden yok neden yayınlanmıyor? Sezon finali mi yaptı?

Yenilenen fortmatı ve konuklarıyla daha da dikkat çeken Tolgshow birbirinden ünlü konukları sahnesine davet ediyor. Bugüne kadar hiç bir programda görmediğimiz başarılı oyuncu, şarkıcı yada sunucu pek çok isim Tolga Çevik’in programında zevkle kendini gösteriyor. Kahkahaların havada uçuştuğu, eğlencenin gırla yaşandığı Tolgshow final mi yaptı neden yayınlanmıyor soruları izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı.

Daha önce Arkadaşım Hoşgeldin ismiyle ekrana gelen eğlence programı bugüne kadar yönetmenin bitmek bilmez ve çoğu zaman absürt isteklerini hiç bir metne bağlı kalmadan yerine getirmeye çalışan Tolga Çevik’in üstün performansıyla bir marka haline geldi. Yediden yetmişe herkesin ilgiyle izlendiği program sezon finali ve yeni sezon yayın tarihi her yıl değişiyor. Bu yıl program oldukça geç başladı ve erken veda edecek. 

Şimdi izleyenlerin merak ettiği konu Tolgshow neden yok neden yayınlanmıyor bitti mi final mi yaptı? Tolgshow her hafta düzenli olarak ekrana gelmeye özen gösterdi. Fakat şehitlerimizin olduğu haftalarda büyük bir hassasiyet göstererek yayınlanmama kararı aldığı zamanlar oldu. Ama genel olarak her cumartesi izleyiciyle söz verdiği saatte ekrana geldi.

Hepimizin merak ettiği gizemli yönetmen Fırat Parlak ve Minik lakaplı müzisyen Özer Atik’in de eşlik ettiği interaktif komedi programı bu sezon Zorlu Performans Sanatlarında izleyicisiyle buluştu. Tolga Çevik’in kılıktan kılığa girdiği, eğlenceli dakikalar spontane gelişen bilinmezlikler, didişmeler ve kahkahalar arasında bir sezonun daha sonuna gelindi. Tolgshow sezon finali yaparak ekranlara veda etti.

Tolgshow neden yok neden bitti neden yayınlanmıyor sorularını sizler için yanıtladık. Tolgshow yeni sezonda yeni heyecanlarla ekranlara gelmeye devam edecek.