TR24 Sunucusu Ceren Akdağ Kimdir? Sevgilisi, Yaşı, Kariyeri?


Güncelleme: 17 Mayıs 2018 : 12:32
0

TR24 son dakika transferi ile kadrosuna ünlü bir sunucuyu dahil ettiğini açıklamıştı. Ünlü sunucu hafta sonları sabah yapacağı programda hayatın içinden konuları özel konuklarla tartışacak. Sunucu Ceren Akdağ, yeni adresinde izleyici ile hafta sonları sabah programında buluşacak. Peki Ceren Akdağ kimdir?

Ceren Akdağ, Siyaset Bilimi bölümünden mezun olmuştur. Bilkent Üniversitesinden mezun olan güzel sunucu Ankara ve İstanbul’da belli aralıklarla stajlar da yapmıştır. Medya alanında ilk deneyimini 2000 yılında Atv ekranlarında yaşamıştır.

Diplomasi muhabirliği, editörlük, özel röportajlar, AB uzmanlığı ve Life Style Köşe Yazarlığı alanında Sabah Gazetesinde çalışmalarını sürdürmüştür. Yapı Kredi Bankasının basın ilişkileri yöneticiliği görevini kabul eden Ceren Akdağ daha sonra Habertürk’ten gelen teklif ile yeniden ekranlara dönüş yapmıştır.

Siyasetten, spora, edebiyattan, sağlığa ve hayata dair tüm konuları ekranlara getirdiği Hayatın İçinden isimli program ile çok farklı konukları programına getirdi. Diğer taraftan felsefik konularında konuşulduğu “Kime Göre Neye Göre” ve “Ay Işığı Sohbetleri” gibi programlarda yaptı.

Bersay İletişim Grubunda çalışmaya başladığı dönemde firmalara ve markalara basında doğru içerikle nasıl yer alınır konulu danışmanlık yaptı. Grupta Medya İlişkileri ve İçerik Yönetimi Bölüm Yönetici olarak görev aldı. Sadece markalara ve şirketlere değil aynı zamanda siyasilere ve belediyelere de aynı hizmeti sundu.

SkyTürk360’ın teklifi ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. Son Bakış ve Hafta Sonu Aşkına isimli programları sundu ve hazırladı. Daha sonra TRT Haber’de hafta içi Sözün Özü isimli programla ekranlara gelmeye başladı. Bir ara kulvar değiştirip TRT Spor’la anlaştı ve Sporda Bugün isimli programı sunmaya başladı.