TV8’in Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Güncelleme: 13 Ekim 2018 : 11:37
1

Acun geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada yeni sezon için bir de kore uyarlaması bir dizi düşünüyoruz demişti. Dizinin şirket içi toplantıda konuşulduğu ve beğenildiğini dile getirmişti. Ancak kore dizisi ile ilgili ayrıntı vermemişti. İşte tv8’in yeni sezon Kore dizisi Kızım(My Fair Lady) ile ilgili detaylar.

TV8’in Kızım (My Fair Lady) Konusu

Orijinal adı Oh My Geum-Bi olan ve Kore’de 16 bölüm yayınlanan dizi oldukça beğenilmiş ve eleştirmenlerden %93 olumlu yorum almıştır. İlk bölümü 16 kasım 2016 tarihinde yayınlanmıştır. Son bölüm ize 11 ocak 2017 tarihinde ekranlara gelmiş ve yaklaşık 2 ay ekranlarda kalmıştır. Dizinin konusu ise kısaca şöyledir;

Geum-Bi (Heo Jung-Eun) sadece 8 yaşındadır ama demanstan yani bunama hastalığına yakalanmıştır. Yavaş yavaş hafızasını kaybetmektedir. Babası Hwi-Chul (Oh Ji-Ho) bir dolandırıcıdır. Geum-Bi ile ilgilenirken, yaşamın kıymetini öğrenir. Go Gang-Hee (Park Jin-Hee) ise Geum-Bi ve Hwi-Chul ile ilgilenir. Tv8 ekranlarında Kızım adı ile ekranlara gelen dizi de hemen hemen aynı senaryo ile ekranlara gelecektir.

Orijinal bölümleri 1 saatten biraz fazla sürüyor. Oldukça sevilen bir dizi ve her bölüm sonrası diğer bölümü heyecanla bekliyorsunuz. Dizi bu sezonda 2018-2019, tv8 ekranlarında uyarlama olarak karşımıza çıkacak. Dizinin yeni tanıtım fragmanı 1 Eylül’de ekranlara geldi ve “Kızım” ismi ile açılandı.

TV8’in Kızım (My Fair Lady) Konusu Oyuncu Kadrosu

Dizinin merakla beklenen kadrosu şuan için belli değil ancak dizinin kadrosunda Survivor ve diğer yarışmalardan isimlerin yer alacağı gelen bilgiler arasında. Şuan dizinin başrol oyuncusu için görüşülen isimler Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’dur. İsimler belli oldukça aşağıya eklenecektir.

 

Comments are closed.