Üç Mektup Dizisi Konusu Nedir? Üç Mektup Nerede Çekiliyor


Güncelleme: 9 Şubat 2018 : 23:20
1

Yeni dizi haberlerinin art arda geldiği son günlerde bir atakta Kanal D’den geldi. Üç Mektup isimli diziyle ilgili detaylar yavaş yavaş netleşirken Üç Mektup dizisi konusu nedir, Üç Mektup nerede çekiliyor, Üç Mektup dizi müzikleri neler, soruları gündemi meşgul etti. İşte detaylar…


Üç Mektup Dizisi Oyuncu Kadrosu Kadın Ve Erkek Başrol Oyuncuları


D Yapım imzası taşıyan yeni dizi ekranlara damga vuracak. Daha önce, Geniş Aile, Öyle Bir Geçer Zamanki, Gümüş, Kayıp Şehir, İntikam, Küçük Kadınlar, Kayıp, Ulan İstanbul ve Haneler gibi başarılı projeleri izleyiciyle buluşturan D Yapım Üç Mektup dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Üç Mektup dizisi konusu ve nerede çekildiği hakkında detaylı açıklamalar haberimizin devamında. Üç Mektup dizisinin Gönül Erenler’in kitabından uyarlandığını düşünürsek dizi romantik-dram türünde olacak. Güneydoğuda ikizini dağda kaybeden Berfin’in yaşadığı dokunaklı hayatı ekranlara yansıyacak. Ekranlara yeni bir soluk getirecek dizinin detayları geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Üç Mektup dizisinin ilk etap çekimleri Güneydoğu bölgesinde başlayacak. Akabinde ilerleyen bölümlerde İstanbul dolaylarında çekimler devam edecek. Şanlıurfa yada Adıyaman’da illerinde başlayacak çekimler için bahar aylarının gelmesi bekleniyor. Dizinin çekimleri mart ayında başlayacak ve dizi yaz sezonunda ekrana gelecek.

Yaz aylarında izleyiciyle buluşması beklenen Üç Mektuplar için oyuncu kadrosu özenle seçiliyor. Karakterler senaryoya en uygun adaylar arasından çeşitli aşamalardan geçerek kadroya alınıyor. Özellikle ekranlarda görmeye alışık olmadığımız yeni yüzler arasından elemeler yapılıyor.

Üç Mektup dizisi konusu, Üç Mektup dizisi nerede çekiliyor, Üç Mektup dizisi oyuncu kadrosu sorularının detaylarını anbean sizlerle aylaşmaya devam edeceğiz. Sizlerde konuyla ilgili düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.