Ufak Tefek Cinayetler 10 Nisan 24. Bölüm Fragman ve Özeti


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 23:59
0

Star Tv’nin dram ve polisiye dizisi Ufak Tefek Cinayetler son haftalarda tansiyonu giderek arttırıyor. Dizi bir haftayı daha geride bırakırken muhteşem bir 24. Bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 10 Nisan 2018 Salı günü 24. Bölümü ile Ufak Tefek Cinayetler tansiyonu bol bir bölümle ekranlara gelecek. Ufak Tefek Cinayetler 24. Bölüm özet ve fragmanını yazımızda bulabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler (UTC) geçtiğimiz hafta çok ilginç bir bölümle izleyiciyle buluştu. Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümünde Merve ve Pelin bir cinayet işlemişler ve bu durumdan Merve yine zekasıyla kurtulmanın yolunu bulmuştu. Yada her ikisi de demir parmaklıkların arkasına gidebilirler.

İkisi de kendisini kurtarmanın derdine düşerken kimin ağır basacağı merak ediliyor. Hem Merve hem de Pelin kartlarını gizli karıyorlar. Diğer taraftan Serhan ve Oya ise aşk dolu ilişkilerine devam ederler.  Tabi başlarına gelecek büyük beladan habersizdirler.

Burcu ve Mehmet ise ilişkilerinde son dönemeçe gelmişlerdir. Burcu bu sefer oynadığı oyunların hesabını verecektir. Diğer taraftan Sarmaşık yeni bir skandalla çalkalanır ve Merve Serhan’ın başka birisine aşık olduğunu anlar. Peki kimdir bu isim?

Merve bu ismi öğrenmek için şeytani bir plan yapar. Oya ise bu plana kendi eliyle düşer. Oya Serhan’ın yanına ansızın gider ve onunla konuşmak istediğini söyler. Serhan önce buna yanaşmaz ancak Merve’den kurtulmanın başka yolu olmadığını anlayınca kabul der. Merve içeri girdiklerinde kahve yapayım diye mutfağa gider ve kahvenin içine uyku ilacı katar. Serhan ise kahveyi içtikten sonra bayılır.

Serhan’ı bayıltan Oya, Serhan’ın telefonundan rehberdeki herkse aynı mesajı atar ve Serhan’ın görüştüğü kişiyi Serhan’ın evine çağırır. O kişi kimse mesajı aldıktan sonra mutlaka gelecektir. Ve Merve oturur, kapıdan kimin gireceğini merakla beklemeye başlar. Oya kapıdan içeri girince Merve soğuk kanlılığını korur gibidir. Peki şimdi ne olacaktır? Oya, Merve gibi kıvrak zekasıyla işten kurtulacak mı yoksa her şeyi itiraf mı edecek?  Sizce Merve ne yapacak?

Ufak Tefek Cinayetler 10 Nisan 24. Bölüm Fragman