Ufak Tefek Cinayetler 17. Bölüm Fragmanı-20 Şubat Neler Olacak?


Güncelleme: 14 Şubat 2018 : 00:47
0

Ufak Tefek Cinayetler 17. Bölüm Fragmanı. Sarmaşık’ta günler birbirini kovalar ve Merve için tehlike çanları çalmaya devam etmektedir. Oya ise Serhan’la gireceği yolda kendisini bekleyen tehlikelerin farkında değildir. Sarmaşık’ta Serhan’ın evi terk ettiği haberi duyulmuştur. Merve Serhan’ı kaybetmemek için türlü oyunlara başvurmaktadır. Ufak Tefek Cinayetler 17. Bölüm Fragmanı-20 Şubat Neler Olacak?

Merve Tomris hanımı eve yemeğe davet etmiştir. Merve Tomris Hanım’a Serhan’la olan ilişkisinin ne kadar sağlam olduğunu kanıtlamaya ve Serhan’ı da bu şekilde köşeye sıkıştırmaya çalışmaktadır. Ancak Serhan olayın farkına varmış ve ilişkilerinin biteceğini tomris Hanım’a söyleyecektir. Tabi bizim cadı Merve buna fırsat bile vermez. Sürekli lafın arasına giren Merve Tomris’in gerçekleri öğrenmesine izin vermez. Tomris gerçekleri öğrenmeden evden ayrılır. Ancak Serhan ve Merve arasındaki gerilim kaldığı yerden devam eder. Ufak Tefek Cinayetler 17. Bölümde ise Merve bir adım daha ileriye gidecektir.

Pelin ise Serhan ve Oya arasındaki ilişkinin sinyallerini almış ve bunun peşine düşmüştür. Oya’nın yanına giden Pelin, Oya’yı oltaya almak için bir yem atar. O anda Oya’nın hal ve tavırlarından Serhan ile arasında bir şeyler olduğunu anlamıştır. Pelin bu işin peşini bırakmaz. Önce kızlarla gece kafayı çekerler ve Merve’nin evine giderler. Pelin’in amacı  Serhan’ın evde olup olmadığını öğrenmektir. Ancak bu amacı yarım kalır ve evden giderler. Ancak Pelin’in planları bitmeyecektir. Pelin Oya’yı sarhoş edip konuşturmak istemiştir ancak bunu başaramaz. Asıl amacı Oya’nın evine girip saklanmak olacaktır. 14 Şubat gününün ilerleyen saatlerinde ise Serhan’la Oya’yı evde yakalayacaktır. Ufak Tefek Cinayetler 17. Bölümde Pelin eli daha sağlam bir şekilde Merve’nin kuyusunu kazacaktır. Peki Merve ne yapacak?

Sarmaşıkta dolaşan dedikoduyu kıvrak zekası ile egale eden Merve için karşısına sürekli engeller çıkmaya devam edecektir. Özellikle Pelin’in gerçekleri öğrenmesi ile Merve köşe sıkışacaktır.

Ufak Tefek Cinayetler 17. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir.