Ufak Tefek Cinayetler 2. Sezon Ayrılan ve Yeni Gelen Oyuncular


Güncelleme: 31 Ekim 2018 : 00:02
0

Yabancı filmlere taş çıkaran senaryosu ve kurgusuyla ekranlara yeni bir soluk getiren Ufak Tefek Cinayetler her hafta gündemde kalmayı başarıyor.

Gerek oyuncu kadrosu gerekse şaşırtan senaryosuyla salı akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başararan dizi sezon finali yapmış ve yeni sezon için hazırlıklara başlamıştır.Yayınlandığı günden itibaren gündemden düşmeyen Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon ayrılan ve yeni gelen oyuncular hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 18 Eylül 2018 Salı günü yayınlanacak 33. bölümüyle 2. sezonuna başlayacak. Diziyi diğer dizilerden ayıran bir özellikte her bir oyuncunun kendi içinde başrol olduğu bir dizi.

Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen gibi değerli isimlerin yer aldığı dizide karakterlerin birbirlerine ve senaryolarına olan uyumu gerçekten harika.

Ufak Tefek Cinayetler, dostlukları lise yıllarında başlayan 4 arkadaşın, dışarıdan sorunsuz görünen dostluklarının içinde gizli yalan, entrika ve iftiraları bir bir açığa çıkaran bir dizi. Sarmaşıktan hiç ayrılmayan Merve, Arzu ve Pelin’in 17 yıl aradan sonra grubun diğer üyesi Oya ile kesişen yolları hepsinin hayatını darmadağın edecektir.

Ufak Tefek Cinayetler, başladığı oyuncu kadrosuna kimi zaman dahil ettiği kimi zaman da veda ettiği isimlerle hikayesini diri tutmayı başarıyor.  Diziye Arzu’nun avukatı rolüyle 5. bölümden itibaren Özlem Tokaslan katılmıştı.

1973 yılında dünyaya gelen Özlem Tokaslan Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Oyunculuğu Ana Bilim Dalından mezundur. Etkileyici oyunculuğuyla diziye renk katan Özlem Tokaslan son olarak No:309 dizisinde rol almıştır. Kısa bir konuk oyunculuktan sonra Ufak Tefek Cinayetlerden de ayrılan oyuncu şimdi Erkenci Kuş dizisinde oynamaktadır.

Ufak Tefek Cinayetler, dizisine sonradan dahil olan bir isimde Tunç hoca karakterine hayat veren Cihan Yenici. Cihan Yenici dizide toplam 3 bölüm rol aldı. Pelin’e aşık olan Tunç öğretmen, Merve ve Pelin’in oyunu ile senaryo gereği doğuda bir okula sürüldü ve diziden ayrıldı. Kısa bir dönüş yaptıktan sonra yeni sezonda yer alıp almayacağı kesin değil.

Ufak Tefek Cinayetler Tunç öğretmen karakterine hayat veren Cihan Yenici 1983 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünden mezun olan genç oyuncu; Lise Defteri, Bir Dilim Aşk, Kavak Yelleri, Canım Ailem, Yaban Gülü, Hicran Yarası, Huzurum Kalmadı ve Kaçak Gelinler dizilerinde rol almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler dizisine 13. bölümde dahil olarak hem izleyenleri hemde oyuncuları heyecanlandıran usta tiyatro oyuncusu Çiğdem Onat dizide Türkiye’nin sayılı zenginlerinden Tomris Yiğitsoy karakterine hayat verdi. Dizide sadece 2. bölüm ve kısa sahnelerle boy göstermesine rağmen oldukça ses getirdi.

Ufak Tefek Cinayetler Tomris karakterine hayat veren tecrübeli Çiğdem Onat, lise eğitimini Robert Kolejinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde lisans eğitimine başladı. Kenter Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosunda oyuncu olarak çalıştı.

Fransa’da Conservatoire de le Centre’de yönetmenlik dersleri aldı. University of North Carolina at Chapel üniversitesinde Yükek lisansını tiyatro üzerine tamamladı. Son olarak rol adlığı filmler, İstanbul Kırmızısı ve Yol Ayrımı’dır.

U[kirmizitext]fak Tefek Cinayetler Nilay Diziden Neden Çıktı Neden Ayrıldı Hangi Diziye Geçti[/kirmizitext]

Çarpıcı hikayesi, zengin oyuncu kadrosuyla izleyici çekmeyi başaran Ufak Tefek Cinayetler, yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. 2.sezona 18 Eylül Salı günü başlayacak olan Ufak Tefek Cinayetler’in yeni sezon ayrılan ve yeni gelen oyuncuları aşağıdan takip edebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular

Ushan Çakır(Emre Çelen)

Osman Sonant(Kerim Adil Sağlam)

Ufak Tefek Cinayetler 2. Sezon Fragmanları