Ufak Tefek Cinayetler Emre Çelen Kimdir? (Ushan Çakır)


Güncelleme: 3 Eylül 2018 : 13:04
0

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler[/kirmizitext] 2. sezonda Sarmaşık’a gelen yeni genç armatör Emre Çelen dizinin önemli karakterleri arasına girmeye hazır. Emre Çelen kimdir? Dizideki rolü ne? Canlandıran oyuncu hakkında bilgiler, hepsi ve daha fazlası sizler için sitemizde.

Emre Çelen zengin bir ailenin armatör oğlu olarak Sarmaşık’a taşınır. Merve, Taylan ve Pelin’in daha önceden tanıdığı bir kişi olan Emre Çelen’in Sarmaşık’a gelişi normalmiş gibi gözükse de aslında arkasında çok farklı nedenler yatmaktadır.

Ufak Tefek Cinayetler 2. sezonda [kirmizitext]Edip’in ölümü[/kirmizitext]nün arkasındaki sır aralanırken, onu kimin öldürdüğü de ortaya çıkacaktır. Dizinin yeni karakteri Emre’yi canlandıracak olan oyuncumuz ise Ushan Çakır’dır. Ushan Çakır Kurt Seyit ve Şura isimli dizilerde kendisini sektöre tanıtmıştır.

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler 2. Sezon Ayrılan ve Yeni Gelen Oyuncular <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Bir çok dizi, sinema ve tiyatroda oynayan Çakır, diğer taraftan seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. Ushan Çakır 1984 İzmir, Karşıyaka doğumludur. Kariyerinin ilk dizisi Belalı Baldız olmuştur. 2005 yılında oynadığı bu dizi atv ekranlarında gösterilmiştir.

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler Kerim Kim? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizilerde Oynadı <<<<tıklayınız[/kirmizitext]

2006 Başka Semtin Çocukları, 2008 Gece Gündüz, Uuzun Hikaye, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi projelerde yer aldı. En son ise Kara Yazı isimli dizide oynamıştır.