Ufak Tefek Cinayetler Enver Ölecek Mi? Diziden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 12 Nisan 2018 : 01:02
0

Ufak Tefek Cinayetler 25. bölümde yine heyecan dolu sahneler izleyenleri bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Arzu ve Enver’in ilişkisi olduğunu öğrenen Mehmet delirir. Ve Enver’i öldüreceğini söyleyerek tehditler savurur. Şimdi herkes Ufak Tefek Cinayetler Enver ölecek mi sorusuna yanıt arıyor.

Önceki bölüm Mehmet, Burcu’nun hamilelik yalanını öğrenmiş ve onu terk etmiştir. Bunun üzerine kalbi hala Arzu da olan Mehmet soluğu onun yanında almıştır. Fakat Arzu Mehmet’in geri dönüşünü gururuna yediremez ve ona Enver’le birlikte olduklarını söyler. Duydukları karşısında adeta çılgına dönen Mehmet Arzu’nun iş yerini basar. Enver’i karşısında görünce hırpalamaya başlar. Arzu engel olmaya çalışsa da Mehmet’in fırtınası dinecek gibi değildir.

Özellikle Enver’in bizim Arzu ile seviyeli bir ilişkimiz var demesi üzerine Mehmet aşırı sinirlenir ve Enver’e “seni geberteceğim” diyerek tehditler savurur. Herkesin aklına Sarmaşığın ilk cinayeti işlendi mi sorusu geldi. İlk cinayetin kurbanı Enver mi olacak? Ufak Tefek Cinayetler Enver ölecek mi? 

 

Mehmet normalde dizinin en sakin ve sessiz karakterlerinden biri olarak biliniyor. Bakıldığında Mehmet kimseyi öldüremez zarar veremez diye düşünsek de Ufak Tefek Cinayetler izleyenleri her an ters köşe yapabilecek bir dizi. Belkide ilk katil Mehmet ölen ise Enver’dir.

Fakat bizim düşüncemiz yinede Enver ölmeyecek. Mehmet belki Enver’e zarar verecek fakat iş öldürmeye kadar gitmeyecek. Dizide heyecanı ve izleyenlerin ilgisini diri tutmak adına senaryoya bu tarz eklemeler yapılıyor.