Ufak Tefek Cinayetler Kerim Kim? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizilerde Oynadı


Güncelleme: 1 Eylül 2018 : 04:34
0

Ufak tefek cinayetler 2. Sezon a bomba gibi girmeye hazırlanırken diziye yeni giren oyuncularla izleyicilerin nabzını yükseltecek. Diziye giren karakterler hakkında izleyiciler oldukça meraklı. Ufak tefek cinayetler Kerim karakteri de internette en çok aranan isimler arasına girdi. Dizide Gizem’i ile dikkatleri üzerine çeken zengin iş adamı Kerim gerçek adı ne sevgilisi var mı oynadığı diziler neler merak edilen cevapları yazının devamında bulabilirsiniz.

Star TV’nin sevilen dizisi ufak tefek cinayetler dizisi kadrosundaki Gökçe Bahadır Aslıhan Gürbüz Tülin Özen Bade işçil Mert Fırat Yıldıray Şahinler gibi yetenekli oyuncuları bir yenisini daha ekledi. Et İmparatoru olarak el turco lakabı ile diziye dahil olan Kerim Adil Sağlam gerçek adı Osman Sonantdir.

Ufak tefek cinayetler dizisinde Kerim karakteri zaten yeteri kadar karmaşık olan sarmaşığı bir nebze de o karıştırmaya geldi. Daha çok Merve’nin Hayat düzenine müdahale edecek olan Kerim daha sonra tüm dörtlüyü etkileyecek hamilelerle izleyici karşısında olacak. karizmatik yapısı ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Kerim ufak tefek cinayetler de yeni bir çığır açacak.

Et tüccarlığı yapan Kerim oldukça Zengin hayatı ve yaşantısı ile sarmaşığı yerinden oynatacak. Serhan ile karşı karşıya gelecek olan Kerim 4 kadın ve 4 erkeğin arasında geçen çekişmeye dahil olacak.

Ufak tefek cinayetler 2. Sezonda yeni gelen oyuncular arasında olan Osman Sonant etkileyici senaryo iddialı prodüksiyona sürpriz bir şekilde dahil oldu. Peki Osman Sonant kimdir ufak tefek cinayetler dizisinden daha önce hangi dizilerde rol aldı.

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Osman Sonant televizyon sinema tiyatro ve internet oyunculuğu yapmaktadır. Yılmaz Gruda dan oyunculuk eğitimi alan Osman Sonant ilk oyunculuğa 1998 yılında adım atmistir. Yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sahne sanatları Bölümü’nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Birçok dizide ve filmde yer alan yakışıklıligi ve karizmatik yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Osman Sonant 2009 yılında Yeşim ustaoğlu’nun Altın istiridye ödülü panoramanın kutusu adlı filmde Mehmet karakterine Hayat vermiştir. daha sonra Leyla ile Mecnun dizisinde Yavuz karakteri ile izleyici karşısına çıkan Osman Sonant beş kardeş adlı dizide de kardeşlerin dördüncüsü Orhan olarak kendini göstermişti. Şimdi ise ufak tefek cinayetler dizisinde Kerim karakterine Hayat verecek.

Biraz geçtiğimiz sezonu göz atacak olursak final bölümünde merak edilenler yeni yeni sezon başlarında bir bir ortaya çıktı. Bunlardan biri denizde sahile vuran kadın cesedini kimin öldürdüğü sorusu idi. Bunu daha önceki haberimizde Elif olduğunu ortaya çıkarmistik.

Oya’nın yaza Merhaba partisinde ise Pencereden atılarak öldürülen kişinin ise edip olduğunu fakat kimin öldürdüğü sorusunu yazmamış tık. Yeni sezonu biraz daha meraklı beklemeniz adına Şimdilik edebi kimin öldürdüğünü yazmıyoruz. Yeni sezonda haberimizi bu yeni habere giriş yapacağız. Bizi takip etmeye devam edin.