Ufak Tefek Cinayetler Merve’nin İlk Cinayeti Gerçekleşti. Sırada Kim Var? Yorum Ve Analiz


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 21:06
0

Ufak Tefek Cinayetler’de Merve ilk cinayetini gerçekleştirdi mi? Tunç gerçekten öldü mü? Tam bu soruların yanıtlarıyla boğuşurken şimdi sırada kim var sorusunu da ister istemez araştırır olduk. Serhan ile boşanma aşamasında olan Merve tercih edildiği kadının Oya olduğunu öğrenince neler olacak?

Merve’nin sıradaki Kurbanı Kim?

Hırsları ve kibri uğruna her türlü kötülüğü yapmaya hazır bir karakter olduğunu dizinin başından beri anladığımız Merve, Serhan ve Oya ilişkisini öğrenirse neler olur?  Yer yerinden oynar, Sarmaşık Oya’ya dar gelir, Oya’yı yaşadığına pişman eder gibi yanıtlar verdiğinizi duyar gibiyiz.  Aldatılmak Merve için zaten ağır bir darbe iken, ezeli düşmanı Oya ile aldatılmak Merve’nin tüm devlerine yakar. Ufak Tefek Cinayetler’de heyecan aslında yeni başlıyor.

Dizide uzun süredir belirgin bir heyecan yoktu Merve ve Serhan’ın boşanma aşaması oldukça uzun sürdü, Serhan ve Oya arasında bir ilişki var mı yok mu bir türlü anlayamadık, Burcu ve Mehmet evlenecek mi derken haftalar geçirdik. İzleyenler olarak büyük beklentiler içinde olduğumuz dizinin bu kadar durağan ilerlemesi herkesi sıktı. Fakat şimdi Sarmaşıkta her şey bambaşka bir boyut kazanacak.

Dizide Tunç’un öldüğü imajı verilse de  Tunç’un ölmediği Pelin’in paranoya kurduğunu düşünen bir kesim var. Diziye heyecan katmak için böyle bir senaryo yazıldığı Tunç’un ölmediği söyleniyor. Ancak asıl entrika, nefret ve büyük oyunlar bundan sonra başlıyor!

Merve Tunç’un katili olmadıysa da ilerleyen zamanlarda Oya yada Serhan’ın katili olabilir mi?

Sizce Tunç gerçekten öldü mü? Merve’nin sıradaki kurbanı kim olabilir. Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.