Ufak Tefek Cinayetler Merve’nin Sevgilisi Kim? Merve Serhandan Ayrılacak mi?


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 20:17
3

Ufak Tefek Cinayetler Star tv ekranlarının gelmiş geçmiş tüm dizilerine meydan okuyor. Senaryosunun farklı oluşu Ufak Tefek Cinayetler dizisinde giyilen kıyafetlerin markaları ve diğer ayrıntılarıyla izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler 12.bolum fragmanı yayınlanınca fragmanı izleyenler Merve ile birinindi ele diz dize gördü. Akıllara Ufak Tefek Cinayetler Merve’nin Sevgilisi Kim? Merve Serhan’ı aldatıyor mu, ufak tefek Cinayetler diziye yeni giren karakter kim gibi sorular geldi.

11. bölümde tam da yeni yıl hazırlıklarını tamamlamış ve yeni yıla mutlu mesut girmeye niyetlenen Merve-Serhan çiftinin başına hiç düşünmedikleri bir şey gelir. 2018’e girmeye ramak kala polisler gelip Serhan’ı nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alırlar. Belgelerin tamamlanmasıyla hakkındaki suçlamalar neticesinde Serhan hapse girmiştir.

Merve ise Serhan’in işlerinin yolunda gitmediğini bile bilmezken bir anda kendini yapayalnız ve kaybetmiş bulur. Serhan hem hapisteyken o muazzam, herkesin gözdesi olan evini satmasını ister Merve’den. Merve, istemese de evi en yakın arkadaşı olan Pelin’e satılır.

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler Serhan’ın Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kim?[/kirmizitext]

Bir müddet Serhan’ın çıkacağınıi işleri düzene koyacağını düşünse de acı gerçekle yüzleşen Merve alıştığı lüks hayatı devam ettirmenin yollarını arar. Nitekim bulurda. Ve şuanda fragmanı izleyenleri sevgili zannettiği ancak öz abisi olan ve Serhan’ın ortağı ile limon evdedir. Merve abisi ile gireceği kirli işlerden sonra ucu çıkmaz sokak olan o zorlu yola girecektir. Merve Sarmaşık’ta kaybettiği krallığını geri almanın yolları arayacaktır. Tabi bu anlamda da abisinin suçuna ortak olacaktır.

3 YORUMLAR

  1. Kız merve daha yakısıklı birini bulamadınmı bu yaşlı be serhan kim bu kim yani umarım sevgilin değildir

Comments are closed.