Ufak Tefek Cinayetler Pelinsu Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Mayıs 2018 : 13:24
0

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosuna yeni yüzler ve yeni karakterler dahil etmeye devam ediyor. Dizinin son bölümlerinde farklı oyuncular dizide boy göstermeye başladı. Bu isimlerden biri de Pelinsu oldu. Ufak Tefek Cinayetler Pelinsu kim? 

Dizide Burcu karakterinin arkadaşı olarak izleyici karşısına çıkan güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken genç oyuncu kim? Burcu’nun yalanları ortaya çıkınca Mehmet onu terk etmişti. Mehmet’in gidişiyle büyük bir bunalıma giren Burcu zor günler geçirir. Dizinin son bölümünde Mehmet’i çok özlediğini, değerini onu kaybedince daha çok anladığını bir arkadaşıyla konuşur. Burcu’nun dertleştiği arkadaşı Pelinsu kim sorusu izleyenler tarafından araştırıldı.

Oyuncu hakkında detaylı bilgilere ulaşamadık. Fakat dizide uzun süre kalmayacağını sadece konuk oyuncu olarak rol alacağını söyleyebilir. Burcu, Mehmet’ten ayrıldıktan sonra çok yalnız kalmıştır. Bu yalnızlıktan kurtulmak ve Mehmet’e tekrar ulaşmak için çabalar.

Burcu Mehmet’in geri dönmesi için Arzu’dan kurtulmayı bile düşünür. Burcu’nun oyunları devam edecek. Bu süre zarfında çok tehlikeli olacak. Mehmet’i geri kazanmak için gözünü karartacak. Ufak Tefek Cinayetler Pelinsu bu sırada bir kaç kez daha görünebilir. Oyuncunun gerçek kimliği hakkında araştırmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zamanda sayfamızda yer alacaktır.

Ufak Tefek Cinayetler Pelinsu karakteri hakkında siz de bildiklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.