Vartolu Ajan Mı Oldu? Vartolu Kime Çalışıyor?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 17:08
1

Pazartesi akşamları Çukur izleyenleri içine çekmeyi başarırken dizide dengeler her an değişebiliyor. Son bölümde İdris Koçavalı ve Vartolu’nun nefes kesen yüzleşmesi geceye damga vurdu. Kral olmayı seçersen sana oğlum demem diyerek Vartolu’yu seçim yapmak zorunda bırakan İdris Koçavalı, nasıl bir cevap alacak? Seçimiyle ters köşe yapan Vartolu ajan mı oldu? Vartolu kime çalışıyor?

20. bölümde tüm Çukur’un öldüğüne inandığı Vartolu ortaya çıkar ve herkese muhteşem dönüşüyle gövde gösterisi yapar. Şimdi herkesin merak ettiği soru Vartolu yoluna,  Salih Koçavalı mı yoksa Vartolu Saadettin olarak mı devam edecek?

Çukur’da kimin düşman kimin dost olduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken Vartolu’nun kimin tarafında yer alacağı herkes açısından oldukça önemli. Dizinin son bölümünde Medet’in tarifiyle Çukur’u karıştırmaya çalışan kişinin Beyefendi olduğu ortaya çıkmış ve Yamaç deliye dönmüştü. Yamaç’ın şimdi savaşması gereken bir cephesi daha vardır. Peki bu cepheye karşı Vartolu Yamaç’ın yanında mı yoksa karşısında mı yer alacak?

İdris Koçavalı’nın karşısında yer alarak yoluna Vartolu Saadettin olarak devam etmeye karar veren Vartolu’nun amacı ne? Sağlam bilgiler ve tahminler doğrultusunda Vartolu’nun Koçavalı ailesinin karşısında görünerek aslında onlarla birlikte hareket ettiğini söyleyebiliriz. Tüm bunların bir oyun olduğunu Vartolu’nun Yamaç’ın yanında yer alarak Beyefendi ve komiser Emrah’ı bitireceklerini söyleyebiliriz. Yıllar sonra bir araya gelen iki kardeş sırt sırta verip Beyefendiyi kurban edecekler. Fakat bunu birlikte yaptıklarını kimse bilmeyecek Vartolu herkesi ters köşe yaparak Çukur için önemli bir adım atacak.

Vartolu ajan mı oldu? Vartolu kime çalışıyor? sorularını sizler için yanıtladık. Kral olmayı seçen Vartolu Çukur’da tüm dengeleri alt üst etmeye hazırlanıyor. Dönüşü muhteşem olan Vartolu Saadettin izleyenleri ekrana kilitlemeye devam edecek.

 

Comments are closed.