Vartolu Ölmedi mi? Büyük Oyunun Sırrı Ne? Yamaç mı Baykal mı?


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 00:37
2

Çukur dizisinde oyunlar bitmek bilmiyor. Vartolu kendisine verilen 24 saatte Çukur’dan gitme kararına uymamuş ve Çukur’da kalmaya devam etmiştir. Diğer taraftan Yamaç’ta içinde sakladığı gerçekler ışığında Vartolu’ya yardım etmeye çalışmaktadır. Vartolu’nun sağsalim Çukur’dan gitmesini isteyen Yamaç ona ilk önce Sadiş’i göndermiştir. Sadiş’in Çukur’dan gidip başka bir yerde hayat kuralım teklifi, Vartolu tarafından reddedilir. Tabi sonrasında ortaya çıkan gelişmeler Çukur’da tüm dengeleri yerinden oynatacaktır. Vartolu Ölmedi mi? Büyük Oyunun Sırrı Ne? Yamaç mı Baykal mı?

Karaca’nın Vartolu’dan yardım istemesi aslında herşeyin başlangıcı olmuştur. Karaca ve annesi Çukur’dan gitmek istemektedirler. Karaca annesini ikna eder ve Vartoludan yardım ister. Vartolu biraz düşündükten sonra onlara yardım etmeyi kabul etmiştir. Ancak o gece Medet ve Celasun KAraca ve Ayşe’yi götürürlerken kaza geçirirler. Selimde diğerleride herşeyi öğrenmiştir. Bu sefer hedefte Vartolu vardır ve bu sefer işler çok ciddi bir hal almıştır.

[kirmizitext]Çukur Dizisi 17. Bölüm Fragmanı, 19 Şubatta Neler Olacak?[/kirmizitext]

Selim, Yamaç ve İdris Vartolunun evine baskına gideceklerdir. Vartoluda bunun farkında olarak evi değiştirmek için Celasun’dan bir ev bulmasını ister. Bir çok çıkışı olan bir ev ayarlayan Celasun ve diğerleri Koçovalıları beklemeye başlarlar. Uzun sürmez ve ekip Vartolunun kapısına dayanır. Çatışmalar devam ederken Celasun Vartoluyu evden kaçırmak için harekete geçer. Vartolu tam evden çıkacakken beyaz bir minübüs onun önünü keser ve kurşun yapmuruna tutulur. Arabanın içine el bombası atarlar ve araç infilak der. Vartolu ölmüştür. Peki gerçekten Vartolu ölmüş müdür? İşte Büyük Oyunun Sırrı Ne? Yamaç mı Baykal mı?

[kirmizitext]Çukur Dizisi Vartolu Öldü mü? Ölecek mi? Erkan Kolçak Köstendil Diziden Ayrılıyor mu? [/kirmizitext]

Bildiğiniz gibi Yamaç hem Aliçodan hem Celasundan hem de Meke’den yardım istemiştir. Aynı zamanda Selim’de Baykal ile görüşmüş Beyefendiye Vartolunun yaptıkları ile ilgili bilgi vermiştir. Peki Vartolu ölmedi ise onu kim ve nasıl kaçırmıştır. Vartoluyu kaçıran isim Yamaçtır. Peki olay nasıl olmuştur.

Çukur Dizisi 16. Bölüm Analizi; Ölen kişi Vartolu değildir. Ölen kişi Aliçonun bulduğu kimsesiz kişidir. Zaten bu yüzden Yamaç, yetim kalmış kimsesiz birisini istedi. Meke ve Celasun’da Vartolu’nun değişim işini gerçekleştirdi. Vartolu önden kaçtıktan sonra kimsesiz adamın olduğu araç geldi. Zaten Vartolu BMW’ye biniyordu ve saldırıya uğrayana aracın Passat olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Peki daha sonra ne olacak. Vartolu ve Yamaç, Beyefendiye karşı beraber çalışacaklar. Selim ise köşeye iyice sıkışacak ve hain olduğu ortaya çıkacak.

2 YORUMLAR

  1. Vartolu passata biniyor,plakası bile aynı ama plaka bastırmak da o kadar zor değil malum?

Comments are closed.