Vatan Şaşmazı Öldüren Filiz Aker Kim


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 01:27
3

27 Ağustos akşam saatlerinde otel odasında cansız bedeni bulunan ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmazı öldüren Filiz Aker kimdir? Vatan Şaşmaz’ın yasak aşkı olduğu iddia edilen Filiz Aker hakkında tüm bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan olayın perde arkasında neler var.  Vatan Şaşmaz’ı otel odasında silahıyla 4 el ateş ederek vuran Filiz Aker eski mankendir. 2 yıl önce Vatan Şaşmazla yasak aşk yaşamıştır. Daha sonra Vatan Şaşmaz ilişkiye son vermiş Filiz Aker’den ayrılmıştır.

Vatan Şaşmaz Neden Öldürüldü? İşte Tüm Ayrıntılar!

Fakat Filiz Aker bunu kabullenememiştir. Her defasında etrafındakilere eşinden ayrılıp onunla evleneceğini dile getirmiştir. Vatan Şaşmaz’a takıntılı bir şekilde aşık oluştur.

Vatan Şaşmazı öldüren Filiz Aker Kimdir? 1963 doğumlu eski manken Filiz Aker’in Amerika’da yaşadığı yaklaşık bir yıldır Türkiye’de olduğu öğrenildi. İstanbul’un Beşiktaş semtinde lüks bir otelde Vatan Şaşmazı öldüren Filiz Aker’in sosyal medya hesabında en son Vatan Şaşmazla olan fotoğrafı dikkat çekti.

Silahlara merakı olan Filiz Aker’in sosyal medya hesabında silahlarla verdiği pozlar da yer alıyor. Vatan Şaşmaz’dan 12 yaş büyük olan Filiz Aker Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten hemen sonra silahı hemen kendi kafasına dayamış ve intihar etmiştir.

Vatan Şaşmaz’ın Ölümü Hakkında Kim Ne Dedi?

En son yeğeni ile konuştuğu öğrenilen Filiz Aker’in duygusal bir veda konuşması yaptığı öğrenildi. Vatan Şaşmaz’ın eşinin 5 aylık hamile olduğu haber ise herkesin yüreğini burktu.

Vatan Şaşmaz’ın ailesine sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

3 YORUMLAR

Comments are closed.