Vatanım Sensin Dağıstanlı Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 23:48
1

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Vatanım Sensin yeni sezonda oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dizinin usta oyuncu kadrosuna son olarak Dağıstanlı karakterini canlandıran Ufak Bayraktar katıldı. Ufuk Bayraktar kimdir? Daha önce hangi dizlerde rol aldı? İşte ayrıntılar…

Son olarak Sevda Kuşun Kanadında dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar  Kanal D’nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin ile tekrar kamera karşısına geçti. Ufuk Bayraktar, başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın paylaştığı dizide Dağıstanlı rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Kurtuluş Savaşı zamanını konu alan dizinin 2. sezonu büyük heyecanla beklendi. Yeni sezon ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Vatanım Sensin kadrosuna yepyeni oyuncuları dahil etti. Dönem dizisi olduğu için kalabalık bir kadroyla yoluna devam etmek zorunda olan dizinin çekim maliyetleri oldukça yüksek. Fakat yapım ekibi hiç bir masraftan kaçmayarak birbirinden ünlü isimlerle anlaşma yapmaya devam ediyor.

Vatanım Sensin dizisinde Dağıstanlı rolünü üstlenen genç oyuncunun gerçek hayatı, kariyeri ve eğitimi hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Vatanım Sensin Dağıstanlı Kimdir? 

1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 2003 yılında ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi. Sırasıyla Kartallar Yüksek Uçar, Kader, Yeni Baştan, Ezel, Karanlığın Gözler, Milat, Sevda Kuşun Kanadında ve son olarak Vatanım Sensiz dizisinde rol almaktadır.

Comments are closed.