Vatanım Sensin Prenses Kimdir? Rus Prensesi Kim?


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 22:33
0

Vatanım Sensin Prenses Anastasya Kimdir? Rus Prensesi Kim? 1912’de Selanik’in düşüşü sırasında şahit olduğu ihanete karşı sessiz kalmayan Binbaşı Cevdet’in vatanı, eşi ve çocukları için sırtlandığı ağır yükü konu edinen Vatanım Sensin heyecan dolu bölümlerle 2. sezonda adından söz etirmeye devam ediyor. Başrollerinde Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Senan Kara (Veronika), Baki Davrak (Vasili), Şebnem Hassanisoughi (Eftelya), Celile Toyon (Hasibe), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal) gibi isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin her geçen yeni hikaye ve karakterlerle Perşembe akşamlarımıza konuk oluyor. Dizinin 7 aralıkta yayınlanan bölümünde ise diziye dahil olan prenses karakteri merak edildi. Vatanım Sensin Prenses Kimdir? Rus Prensesi Kim?

Vatanım sensin de Yunan komutanı Rus Çarının kızı prensesi kaçırır. Osmanlı ile Rusya arasında savaş çıkartmak isteyen Yunan komutanının oyununa karşı Cevdet de Dağıstanlı ile bir olur bir oyun kurar ve prensesi Onun elinden kurtarır. Efeler ise diğer taraftan Rusya’ya saldırmanın planlarını yapmaktadır.

 

Dizide Prenses karakterini canlandıran oyuncumuz Alina Boz’dur. Peki Alina Boz kimdir? Alina Boz ile ilgili hazırladığımız ayrıntılı yazımızı aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.


Alina Boz Vatanım Sensin Dizisinde Hangi Karakteri Canlandıracak<<<tıkla