Vatanım Sensin Rahmi Kim?Daha Önce Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 11 Nisan 2018 : 23:26
0

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Yayın hayatına başladığı günden itibaren oyuncu kadrosunu sürekli güncelleyen tarihten karakterleri diziye aktarmaya devam eden Vatanım Sensin; 52. bölümde Rahmi rolünü canlandırmak üzere Nail Kırmızıgül katılıyor. Vatanım Sensin Rahmi kim, daha önce hangi dizilerde oynadı, kendisini nereden tanıyoruz?

Vatanım Sensin Rahmi; dizide İstanbul Hükümet’inin ajanı olarak izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Filipos’un tam olarak ne işle meşgulsünüz sorusuna ulu orta telaffuz edilmeyen işler cevabını vererek merak uyandıran Rahmi dizide dengeleri nasıl değiştirecek? Vatanım Sensin Rahmi kim sorusu fragmandan sonra daha çok merak edildi.

Vatanım Sensin dizisinde Rahmi rolüyle hayat bulan Nail Kırmızıgül herkesin yakından tanıdığı usta oyunculardan biridir. Daha önce bir çok dizi, sinema ve tiyatro oyununda rol alan yetenekli bir oyuncu. Nail Kırmızıgül 1965 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmadan ayrılmıştır. Oyunculuğa başlamadan önce bir matbaa şirketinin ürünlerini pazarlamıştır.

1999 yılında ilk olarak Sinan Çetin’in Propaganda filminde, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Meltem Cumbul gibi isimlerle rol birlikte rol almıştır. Asıl çıkışını 1999-2001 yılları arasında yayınlanan Yılan Hikayesi dizisinde Komiser Cem rolüyle yakalamıştır. Akabinde Arka Sokaklar dizisinde oynamış ve başarılı bir performans sergilemiştir. 2015 yılında Oktay Kaynarca’nın başrolünde oynadığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda yer aldı.  2017 yılında Atv’de yayınlanan Evlat Kokusu dizisinde Özcan karakterine hayat verdi.

Nail Kırmızgül’ün başlıca rol aldığı diğer projeler; Yılanların Öcü, İki Yaka Bir İsmail, Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi. Firar.Gönül Ferman Dinlemiyor, Ateş ve Barut. Sev Kardeşim ve Dolunay gibi.

Nail Kırmızıgül’ün Vatanım Sensin Rahmi rolüyle dizide kaç bölüm rol alacağı henüz bilinmiyor. Kendisinin konuk oyuncu olarak diziye dahil olduğu konuşuluyor.