Vatanım Sensin Samet Kim? Çocuk Oyuncu Kim?


Güncelleme: 30 Kasım 2017 : 10:21
0

Vatanım Sensin dizisinde küçük yaşına rağmen olağanüstü bir performans sergileyen çocuk oyuncu Samet kimdir? Gerçek adı, yaşı ve bağlı olduğu ajans hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Dizinin en küçük karakterlerinden Samet, babası ve annesi Yunan askerleri tarafından esir alınmış bir Türk çocuğudur. Köyleri yakılıp yıkılırken Samet ve diğer çocuklar bir mağarada saklanmıştır. Samet ile birlikte diğer çocukların tümünün ailesi esir düşmüştür. Samet’in yerini ise Hilal’e haber eden Havva’dır. Bütün çocukları bulan Hilal onları güvenli bir yere götürür.

Dizide Samet karakteriyle izlediğimiz çocuk oyuncunun ismi Salih Demir Ural’dir. Vatanım Sensin kadrosuna 2. sezonda dahil olmuştur. İlk kez bir dizi projesinde yer alan Miraç Sözer oyunculuğa reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır.

Anadolu’nun işgalini konu alan dizi uzun bir sezon tatilinden sonra tekrar yayın hayatına başladı. Merakla beklenen diziyi ilk bölümünde izleyici yalnız bırakmadı. Yüksek reyting oranıyla sezona iyi bir giriş yapan Vatanım Sensin sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak ve Şükran Ovalı gibi usta oyuncularla birlikte çalışma fırsatı bulan Miraç Sözer oldukça şanslı. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.