Verda Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu-Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 6 Eylül 2018 : 09:05
1

Pastel filmin yapımcılığını üstlendiği yeni bir proje yeni sezonda ekranlara gelecek.  Daha önce doktorlar, Huzur Sokağı ve Kalbimdeki Deniz gibi diziler e imza atan pastel film 2018-2019 yeni sezonda Verda isminde yeni bir proje ile sektöre yeni soluk getirecek. merakla beklenen Verda dizisi konusu ve oyuncuları sizler için haberimizde.

Verda Dizisinin Konusu ve Hikayesi

Senaryosunu Funda Çetin kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz’ün oturduğu yeni dizi Verda’nın konusu da bir hayli ilgi çekici. Eşini kaybetmiş bir iş adamının hayat hikayesini konu olacak olan Verda, Atv ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Verda dizisi oyuncu kadrosu, karakterler ve rolleri

2018 Eylül ayında ekranlara gelecek olan yeni dizi Verda’nın cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Merakla beklenen yeni dizinin ilk oyuncusu ünlü şarkıcı Kutsi oldu. Daha önce Geride Kalanlar isimli yeni dizi ile ismi anılan Kutsi dizisinin ertelenmesi ile yeni bir projeye imza attı.  Kutsi Verda isimli dizide eşini kaybetmiş ünlü bir iş insanını canlandıracak.

Verda Dizisi Kerem Kim? Gerçek Adı Kutsi

Verda Dizisi Niran Kim?  Gerçek Adı Mine Tugay

Verda Dizisi Sevim Kim? Gerçek Adı Hale Soygazi

Ahmet Kaynak 

Barış Yalçın

Ayşegül Günay

Ayşe Tunaboylu

Verda Dizisi Gonca Sarıyıldız ile ilgili Bilgilere >>> Verda Dizisi Funda Kim? Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi Hakkında Bilinmeyenler <<<  linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Comments are closed.