Vuslat Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular ve Karakterleri TRT 1


Güncelleme: 8 Kasım 2018 : 09:02
0

TRT1 yayınladığı diziler ile bu yıl da ilgi odağı olmayı başardı. Geçtiğimiz sezon reytinglerde zirveye ulaşan Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da yine üst seviyelerde olacağı tahmin edilirken kanal kendini yenileyerek yeni dizilerle yeni sezona merhaba demeyi planlıyor. Vuslat dizisi oyuncu kadrosunu, Vuslat dizisi konusunu, Vuslat dizisi haberlerini dizihaberci.com farkı ile buradan paylaşacağız.

Daha önce Payitaht Abdülhamid, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kut’ül Emare, Kalk Gidelim gibi dizilere yaz sezonunda Ege’nin Hamsisi eşlik etti. Her pazartesi saat 20. 30 da Ege’nin hamsisi ile birlikte olan izleyicilere bu yeni sezonda Vuslat dizisi arkadaşlık edecek.

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezlerinden biri olmaya aday Vuslat Dizisi oyuncuları konusu nerede çekildiğiyle ilgili bilgiler henüz netleşmedi. Şuan için netleşen bilgiler arasında Betül Yağsağan’ın kalemi ile ekranlara geleceği var. Hazırlıkları devam eden dizinin nerede çekildiği ve dizide rol alacak oyuncuların isimleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte dizisinin kadrosu…

[kirmizitext]2018-2019 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler Tamamı <<<tıkla[/kirmizitext]

Vuslat Dizisi Erkek Başrol Oyuncusu Kadir Doğulu(Mahir) Kim?

Vuslat Dizisi Kerem(Ümit Kantarcı) Kim?

Devrim Özkan

Baran Bölükbaşı

Osman Alkaş

Erdem Akakçe

Şeyla Halis

Özcan Varaylı