Yarım Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Kurulmuştur? Hangi İl İlçe


Güncelleme: 13 Temmuz 2018 : 11:19
2

Gölcük merkezli 17 Ağustos depremini konu alacak olan Yarım dizisi için sona gelindi. Dizinin cast çalışmaları ve prodüksiyon hazırlıkları sürüyor. Dizinin çekim yerleri de özenli bir şekilde seçiliyor. Yarım dizisi nerede çekiliyor, çekimler nerede yapılıyor? İşte detaylar…

Yeni sezona bomba gibi girecek yeni bir projenin 3 yıldır süren çalışmaları sonunda sona erdi. Titizlikle üzerinde 3 yıldır çalışılmış olan projenin Süpervizörlüğünü yetenekli oyuncu Fikret Kuşkan üstleniyor. Dizinin adının duyulması ile Yarım dizisinin nerede çekileceği merak konusu oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve 17 Ağustos 1999 depremini konu alan senaryosuyla tüm ilgiyi üzerine toplayan Yarım dizisi nerede çekiliyor, dizi seti nerede, dizi setine nasıl gidilir, izleyicilerin merak ettiği konular arasına girdi.

Yarım dizisi Hollywood’un en önemli senaryo yarışmalarindan Traby Awards ta en iyi drama dizisi dalında ödül almış olan Fırat Temir Old yapım ile anlaşma sağladı ve tüm imzaları attı. Ciddi bir proje olan Yarım dizisi Fikret Kuşkan önderliğinde ekranlara gelecek olması ve uzun süre üzerinde çalışılmış olması dizinin beklentilerini oldukça yükseltti.

Fikret Kuşkan dizi ile ilgili şunları söyledi; “Yarım dizisi 3 sene boyunca üzerinde özenle çalışılmış bir proje bu insanların öyküsünü seyircilere nitelikli bir şekilde aktarabilme kadına her biri alanlarında uzman dünyaca ünlü profesyonellerle çalışıldı yalnızca bir televizyon dizisi olmanın ötesinde Gölcük’te Umut Atölyesi adında bir kuruluş oluşturulup gerek travma sonrası stres bozukluğuyla ilgili, gerekse deprem kuşağında yaşayan bir ülke olarak bundan sonrasında başımıza gelebilecek afetler ve olası kayıplar hakkında güçlü bir farkındalık yaratmak istiyoruz.”

Yarım Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekimleri öncelikle Gölcük yakınlarında çekilmeye başlanacak. ÖZellikle bölgede zarar görmüş binaların resim ve vidoları dizi için kullanılacak. Daha sonra senaryo gereği dizinin seti İstanbul’a kaydırılacak.

Comments are closed.