Yarım Dizisi Rüzgar Kim? Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler Neler?


Güncelleme: 13 Temmuz 2018 : 13:53
0

Yeni sezonda izleyici kitlesini oluşturmaya çalışan Yarım dizisi çalışmalarını tamamlayıp hemen yayına girdi. Oyuncuların dikkatinden kaçmayan Yarım dizisi başrol oyuncusu Rüzgar araştırılmaya başlandı. Yarım dizisi Rüzgar kim, Yarım dizisi Rüzgar’ın gerçek adı ne, Yarım dizisinde oynayan Rüzgar karakterini nereden tanıyoruz?

Yarım dizisinin Rüzgar karakterini hayat veren erkek oyuncunun adı Fırat Temir’dir. Fırat Temir; Benim İçin Üzülme ve Hayat Ağacı gibi büyük izleyici kitlesine sahip dizilerde kendini gösteren yakışıklı aynı zamanda çok yetenekli bir oyuncudur. Hollywood’un en önemli senaryo yarışmalarından en iyi drama dizisi senaryosu dalında birincilik ödülüne layık görülmüştür. Senaryoda ise 17 Ağustos’ta yaşanmış Depremzede bir gencin hayat hikayesini anlattı.

Yetenekli oyuncuya birinciliği veren jüri üyesi senaryoyu oldukça beğendiğini ve aynı zamanda da etkilendiklerini belirttiler. Yakışıklı oyuncu aynı zamanda bu projeden gelen tüm geliri de Gölcük’teki Depremzedelere bağışlama kararı almıştı. Bu proje ona Hollywood’un en önemli senaryo danışmanlığı şirketinden iki yıl boyunca danışmanlık alabilme fırsatı getirdi.

Ödül alınca Temir şunlardan bahsetti; “bir sonraki hedefim Türkiye’yi Emmy İnternational da temsil etmek” diyerek mutluluğunu anlatirken aynı zamanda ödüllü hikayesini izleyici ile buluşturmak için sabırsızlandığını dile getirmişti. Şimdi ise sabrı mutlulukla sonuçlandı. Yarım dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Temir, Yarım dizisi oyuncu kadrosunda Rüzgar ismi ile kendini büyük kitlelere tanıtmaya hazırlanıyor. Peki Fırat Temir kimdir?

Yarım Dizisi Fırat Temir kimdir?

Marmara Üniversitesi’nde iletişim fakültesinde sinema tv bölümü okuyan Fırat Temir geleceğin en önemli oyuncularından olacağını İngilizce’yi olan hakimiyeti ve karizmatik yapısı ile gösteriyor.

[kirmizitext]Yarım Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Kurulmuştur? Hangi İl İlçe için tıklayınız[/kirmizitext]

Show TV’de yayınlanan Benim İçin Üzülme adlı dizide birkaç bölüm oynayan Fırat Temir dizide gösterdiği performansla izleyicilerden tam not aldı. Yılmaz karakteri ile Benim İçin Üzülme’de kendini tanıtan Fırat Temir şimdi ise kendisi yazdığı senaryonun başrol oyuncusu olarak TV karşısında. Yarım dizisi Rüzgar karakteri hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizle paylaşabilirsiniz.

[mavitext]Yarım Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var, Kim Kimdir? için tıklayınız[/mavitext]