Yasak Elma 2. Sezon(2018-2019) Ne Zaman Başlayacak? Yayın Tarihi?


Güncelleme: 27 Mayıs 2018 : 13:25
0

Yasak Elma yeni sezonu ne zaman başlayacak? 2018 2019 sezonuna da damga vurmaya hazırlanan çiçeği burnunda yeni dizi 2. sezon yayın tarihi ile Çukur ve Söz karşısındaki yükselişini devam ettirecek mi? Yasak Elma 2. Sezon(2018-2019) Ne Zaman Başlayacak? Yayın Tarihi?

Fox’un yeni yıldızı Yasak Elma, beklenenin üzerinde bir performans sergileyerek haftanın en zor günü olan Pazartesi gününün sevilen dizileri arasına girdi. Dizi Haziran ayında yapacağı sezon finali ile tatile girecek. Peki sevilen dizinin 2. sezonu ne zaman başlayacak?

Aşk ve dram türünde izleyici ile buluşan Yasak Elma hikayesi ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede izleyicinin beğenisi aldı. Kadroda, Onur Tuna (Alihan Taşdemir), Eda Ece (Yıldız), Sevda Erginci (Zeynep), Talat Bulut (Halit Argun), Şevval Sam (Ender Argun), Şafak Pekdemir (Zehra Argun), Barış Aytaç (Caner Çelebi), İrem Kahyaoğlu (Şengül Doğan), Kıvanç Kasabalı (Sinan) gibi isimler yer alıyor.

Med Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt  oturuyor. Senaryosunu ise Melis Civelek ve Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı dizinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezon cast çalışmalarının da devam ettiği dizi yeni sezona yeni isimlerle devam edecek. Konusu ve hikayesi ile pazartesi günlerine damga vuran dizi reytinglerde zirveyi zorlayacak gibi. Peki Yasak Elma 2. sezon tarihi belli oldu mu?

[kirmizitext]Yasak Elma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede için tıklayınız[/kirmizitext]

Yasak Elma gelen bilgilere göre Eylül ayının ilk haftasına denk gelen Pazartesi günü 2. sezon serüvenine başlayacak. Büyük ihtimal 3 veya 10 Eylül Pazartesi günü ekranlara merhaba diyecek. Yeni sezonda yeni gelişmeler ve yeni karakterlerle sevenlerinin karşısına çıkacak olan dizinin nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu. Sizler yeni diziyi nasıl buldunuz? 2. sezonda da yükselişini devam ettirir mi?