Yasak Elma Çalan Şarkılar Dizi Müziğini Kim Yapıyor


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 04:55
1

Yasak Elma dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar netleşmeye başladı. Dizinin konusu oyuncu kadrosunun ardından yayın tarihi de açıklandı. Yasak Elma 19 mart pazartesi akşamı nihayet yayın hayatına başlıyor. Heyecanla beklenen diziyle ilgili bir diğer detay ise dizide çalan müzikler ve şarkılar. Yasak Elma dizisi çalan şarkılar ve müziklerini kim yapıyor? 


Yasak Elma Dizisi Uçmak İstiyorsan Şarkısı ve Sözleri (Jenerik)


Dizinin 1. bölüm tanıtım fragmanında çalan Uçmak İstiyorsan şarkısının dizi için özel olarak bestelendiğini düşünüyoruz. Tuna Kiremitçi’nin seslendirdiği ve yorumladığı şarkı dizide etkileyici sahnelere eşlik ediyor. Zeynep ve Alihan arasında gelişecek aşkın her sahnesinde Uçmak istiyorsan şarkısını sık sık duyacağız.

 

Dizide Sevda Erginci’nin hayat verdiği Zeynep karakteri çalıştığı şirketin başka bir firmaya satılmasının ardından şirketin sahibi Alihan ile tanışacaktır. Alihan ve Zeynep başlarda birbirleriyle zıt giden çalışan patron olarak izleyici karşısına çıksa da kısa süre içinde aralarında tutkulu bir aşk başlayacaktır. Fakat kardeşi Yıldız’ın aldığı karar Zeynep başta olmak üzere herkesin hayatını etkileyecek.

Yasak Elma dizisinde çalan uçmak  istiyorsan şarkısı kısa sürede dillerde dolaşmaya başladı. Ve son zamanlarda müzik sitelerinden en çok indirilen şarkılar arasında yer aldı. Tuna Kiremitçi’nin seslendirdiği şarkı son zamanların en popüler şarkıları arasında yerini aldı. Google ve diğer arama platformlarında en çok araştırılan konular arasında Yasak Elma çalan şarkılar ve Yasak Elma dizisi şarkılarını kim yapıyor soruları yer aldı.

Med Yapım’ın yıldız dolu oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyenlerin beğenisini kazanmayı planlayan dizisi Yasak Elma çalan tüm şarkılara sitemizde anbean yer vereceğiz. Bizi takipte kalın.

Yasak Elma uçmak istiyorsan isimli şarkıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 


Yasak Elma Dizisi Uçmak İstiyorsan Şarkısı ve Sözleri (Jenerik)


Comments are closed.