Yasak Elma Cem Kim? Hangi Dizilerde Oynadı? Sevgilisi Kim?


Güncelleme: 19 Mayıs 2018 : 17:04
1

Fox tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Yasak elma bu hafta yine heyecan dolu bölümüyle ekranlara geldi. Konusu ve yetenekli oyuncularıyla dikkat çeken oyunculara bir yenisi daha eklendi. Diziye yakışıklılığıyla genç kızların gözünden kaçmayan Cem kim? Gerçek Adı ne? Yasak Elma Cem hangi dizilerde rol aldı?

Bu hafta Yasak elma da Alihan’ın ani verdiği karar Zeynep’e hiç iyi gelmez ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ayrılmalarına rağmen onu görmeden edemez. Sürekli onu görmek ister. Tabi bu arada şirkete Alihan’ın bu zamana kadar Amerika da olan üst düzey yönetici Cem artık Türkiye ye gelmiştir ve ayağının tozuyla Zeynep ile yakınlaşınca işler çığırından çıkıyor.

Yasak Elma Cem gerçek adı Gün Akıncı’dır. Hem yakışıklı bir oyuncu hem şirket yöneticisi görevinde olunca heyecanla arama motorlarına ismi yazıldı. Yasak Elma Cem kim? Gün Akıncı  1988 de İstanbul da dünyaya gelen oyuncu  İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğini bitirdikten sonra oyunculuğa merak saldı.

Mühendislik mezunu olan oyuncu aynı zamanda modellikte yapıyor. Daha önce oynadığı dizilere gelince 2017 de Kırlangıç Fırtınasında Yusuf karakterine hayat verdi. Şimdi yani 2018 de Yasak Elma dizisine Cem karakterine hayat verecek. Yeni oyuncu için düşüncelerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.

Comments are closed.