Yasak Elma Dizisi Erim Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 16 Mart 2018 : 21:44
1

Fox Tv’nin merakla beklenen dizisi Yasak Elma izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dizide Erim karakterine hayat veren genç oyuncu oldukça merak edildi. Peki Yasak Elma dizisi Erim kim? İlber Kabaoğlu hakkında merak edilenler…

Dizide Ender ve Halit’in ergen çocuklarına hayat veren Erim, aklı başında ve olgun bir çocuktur. Bu çocuk bu aileden nasıl çıkmış denilecek kadar diğerlerinden bağımsız bir çocuktur. Herkesle konuşup, anlaşabilen her daim babası tarafında olan Erim diziye renk katan bir karakter.

Yasak Elma Erim karakterine hayat veren İber Kabaoğlu 2004 doğumludur. Lise eğitimine devam etmekte olan İlber aynı zamanda Saha Atölyede oyunculuk eğitimleri almaktadır. İlk kez Nestle reklam filminde oynamıştır. Ardından Show Tv’de yayınlanan İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy, Çetin Tekindor ve Bensu Soral gibi isimlerle birlikte çalışmıştır. Mustafa karakterine hayat vermiştir.

İstanbul’da dünyaya gelen ve burada yaşamaya devam eden İlber Kabaoğlu kariyerine oyuncu olarak devam etmek istiyor ve üniversiteyi bu alanda okumak istiyor. Henüz 14 yaşında olmaına rağmen gelecek vaat eden oyuncular arasında yer alıyor.

Şevval Sam, Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu ve Kıvanç Kasabalı gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Yasak Elma, ilgi çeken konusu ve hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Dizide tecrübeli isimlerin yanı sıra çiçeği burnunda oyuncular da yer alıyor. Bu isimlerden biri de İlber Kabaoğlu. İçerde dizisinde Mustafa karakteriyle sektöre giriş yapan ve İlber, Yasak Elma dizisi Erim rolüyle devam ediyor.


Yasak Elma Dizisi Uçmak İstiyorsan Şarkısı ve Sözleri (Jenerik)


Yasak Elma Erim kim, Yasak Elma Erim’in gerçek adı ne? sorularını sizler için yanıtladık. Sizde İlber Kabaoğlu ile ilgili eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.