Yasak Elma Lal Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 03:23
0

Yasak Elma Lal Kim? Fox Tv’nin en iddialı yeni sezon dizisi Yasak Elma 19 mart pazartesi görücüye çıktı. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin rakipleri çok dişli. Dizi ilk bölümü ile reyting sıralamasında 9. sırada yer alarak beklentilerin altında kaldı. Fakat tekrar bölümleriyle durumu toparladı. Şimdi diziyle ilgili merak edilen konulardan biri dizide Lal karakterine hayat veren oyuncu. Yasak Elma Lal kim?

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, ve Kıvanç Kasabalı gibi isimlerin paylaştığı dizi ilk bölümü ile beğeni topladı. Alihan ve Yıldız aşkı efsane olacak gibi. Fakat başrol oyuncuların yanı sıra diğer oyuncularda oldukça başarılı. Yasak Elma Lal karakterine hayat veren Tuğçe Koçak’ta bu isimlerden biridir.

Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz güzel oyuncu Tuğçe Koçak, Yasak Elma dizisinde Alihan’ın uzatmalı sevgilisi Lal Uzun karakterine hayat veriyor. Hayali Alihan’la evlenmektir. Çünkü Alihan prestijli, başarılı ve yakışıklı bir iş adamıdır. Cemiyetin önde gelen isimlerinden aygın bir kişiliktir. Alihan’ın onu çok sevmediğini bildiği halde görmezden gelir ve onu kimseye kaptırmak istemez. Lal’de Alihan’a deli divane aşık değil aslında amacı cemiyetten biriyle izdivaç yaşamaktır. Bunun için kendine Alihan’ı seçmiştir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde daha etkin rol oynayacak. Özellikle Zeynep ve Alihan’ın yakınlaşmasını sezdiği anda tüm pençelerini ortaya çıkaracaktır.

Yasak Elma Lal Kim? Gerçek Adı? Oynadığı Diziler? Tuğçe Koçak

10 mart 1983 doğumlu güzel oyuncu 35 yaşında balık burcu, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ve burada hayatını sürdürmektedir. Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz Tuğçe Koçak Gurbet Kadını, Haziran Gecesi, Hababam Sınıfı 3.5, Arka Sokaklar, Fırtınalı Aşk, Ayakta Kal, Ceza ve son olarak Yasak Elma Lal karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Dizide her daim bakımlı alımlı ve dişiliğiyle ön plana çıkan bir karaktere hayat veriyor. Tam bir sosyete kızı. Alihan’ın çevresinde olan hiç bir kızdan farkı yok. Bu yüzden Zeynep’in doğallığı ve içtenliği Alihan’ı kısa sürede etkisi altına alacak.

Yasak Elma Lal kim sorusunu sizler için yanıtladık. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.