Yasak Elma Talat Bulut(Halit Argun) Diziden Atıldı mı? Çıkacak mı?


Güncelleme: 7 Haziran 2018 : 14:40
2

Dizi sektörüne bomba gibi düşen taciz skandalından sonra gözler Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy’a çevrildi. Fatih Aksoy yaptığı açıklama ile akıllarda soru işareti bıraktı. Sezon finaline giren dizinin fanları başrol oyuncusu Talat Bulut’un diziden atılacağı yönünde meraklarını gizleyemiyorlar. Talat Bulut 2.sezon olmayacak mı? Diziden atılacak mı? Yerine kim oynayacak?

Yasak Elma setinde Talat bulut’un kostüm asıstanı olarak çalışan yardımcısı bayanı kıravatını çağırmak için arka tarafa çağırdığı iddası sektöre bomba gibi düşmüştür. Olayın perde arkası ve yaşananlar hala birer iddiadan ibaret olsa da gündeme gelmeye devam ediyor. Asistanı arka tarafa kravatını çağırmak için çağıran Talat Bulut, kostüm asistanının rızası olmadan onu dudağından öpmüş.

Konu medyaya düştükten sonra gözler Fatih Aksoy’a çevrilmiştir. Yapımcı Fatih Aksoy’un açıklaması dizinin 2. Sezonunda sanki farklılık olacağının sinyallerini verdi. Aksoy yaptığı açıklamada; ““Davanın sonuçlanmasını bile beklemem. Savcının dava açmayı kabul etmesi bile benim için yeterli. Savcı dava açılacak bir boyut görürse Talat Bulut’un sözleşmesini hemen feshederim” dedi.

Peki Talat Bulut ne olacak sorusuna ise “Umurumda bile değil. Dizi tehlikeye girecek diye bu olayı örtbas edemeyiz. Yerine başka birini bulup yola devem ederiz” diye cevap verdi. Talat Bulut’un daha önce oynadığı diziler de bu tarz olayların yaşandığı biliniyor.

[kirmizitext]Talat Bulut’un Kostüm Asistanı Kim? Talat Bulut Gerçekten Öptü mü Taciz Olayı Son Durum Ne için tıklayınız[/kirmizitext]

Göç Zamanı dizisinde de böyle bir olay yaşanmış, yine başka bir projede rol arkadaşı Hande Atazisi’ne Van gölüne girelim diye gece 02.30’da teklif etmiş. Yani anlayacağını bir işlerin olduğu gerçek. Bunun faturası ise Talat bulut için ağır olacak gibi. Ünlü oyuncuyu 2.sezonda göremeyebiliriz. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Talat bulut’un yerine kim oynayacak, Talat Bulut diziden çıkartılacak mı?

Comments are closed.