Fox Tv Dizileri

YASAK ELMA’YA YENİ BİR İSİM DÂHİL OLDU!

Paylaş

Pazartesi akşamları Fox ekranında yayınlanan, başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı, Yasak Elma dizisine yeni bir oyuncu katıldı. İşte detaylar..

BERNA KEKLİKLER YENİ BÖLÜMLERDE ROL ALACAK

Bir dönem, Tv8’de yayınlanan Survivor yarışmacısı Berna Keklikler, dizinin yeni bölümlerinde öne çıkacak. Oyuncu, sosyal medya hesabından duyurdu. “Seti ziyarete gelmedim. Dizide rol alacağım” şeklinde açıklama yapmasıyla dikkat çekti.

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Oyuncunun hangi rolde oynayacağı henüz netleşmiş gözükmüyor. Ancak, dizinin gidişatına göre bir tahmin yürütmek gerekirse, ortalığı karıştıracak karakterlerden biri olacağı düşünülüyor. Tam tersi, sürpriz bir karakter de olabilir. Bununla ilgili bir bilgi edindiğimizde, sizlerle paylaşacağız. İnstagram da dizi setini gösteren paylaşımlar yaptığı görülüyor. Şimdi Berna Keklikler kimdir? Açıklayalım.

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

25 Şubat 1989 yılında Almanya’da dünyaya geldiği bilinmektedir. Ayrıca, orada büyümüştür. Lisans eğitimini ekonomi alanında tamamlamıştır. Doğduğu ülke olan Almanya’da, güzellik yarışmasına katılmış ve Miss Turkey Germany ödülünü almıştır. Sporu hayatının bir parçası haline getiren Berna Keklikler, bale, valeybol, yüzme, ve buz pateni gibi pek çok spor dalıyla iç içe olduğunu dile getirmektedir. Daha çok da sporcu olarak tanınmıştır.

KATILDIĞI YARIŞMALAR

Oyunculuk, sinema ve modellikle yakından ilgilenmektedir. Sanatla ilgilendiği sırada, 2016 yılında tv8’de yayınlanmakta olan, Göz6 isimli programa katıldı ve finale çıkmaya hak kazandı. Böylece, Kızlar Takımı’nın şampiyonluğunu elde etmiş oldu. Göz6 yarışmasındaki başarısının ardından, 2017 senesinde Survivor’a katılma şansı elde etti. Katılma sebebini de, maceracı ve savaşçı bir ruha sahip olduğunu belirterek ifade etti. Bu yarışmada da, oldukça başarılı bir performans sergiledi. Yarışmanın 22. Haftasında adadan ayrılmak zorunda kalan isim olmuştu. Yani, büyük finale yedi gün kala elenmişti.

Genç sporcunun, daha önce başka bir dizide oynadığına dair, bir bilgi bulunmuyor. Büyük ihtimalle, Yasak Elma dizisi ilk oyunculuk deneyimi olacak. Adından da oldukça söz ettireceği tahmin ediliyor.

Yasak Elma 28 Ocak Pazartesi akşamı, saat 20.00’de Fox ekranlarında yerini alacak.

Ayşe Aycan Arıcan

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Öğrencilik döneminde editörlük alanında stajlar yaptım. Ayrıca sonrasında "Editörlük ve Yayıncılık" üzerine teknik eğitim ve belge aldım. Bir sene kadar da fotoğraf eğitimi aldım. Wordpress üzerinde blog sayfam var. Gezdiğim yerler üzerine yazı yazmayı seviyorum.

Son Haberler

Eylül Lize Kandemir kimdir, boyu kaç, nereli, yaşı, sevgilisi, estetiksiz hali?

Genç oyuncu Eylül Lize Kandemir kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, aslen nereli, sevgilisi var mı,…

2 hafta önce

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

5 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

5 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

5 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

5 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

5 sene önce