Yaz Sezonu Star Tv de Hangi Diziler Olacak? Hangi Diziler Final Yapacak


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 17:37
8

Sezonu güzel bir kapanışla kapatacak olan Star tv bir dönem boyunca ilgi ile izlenmeyi başardı. Star TV de her gün için ayrı ayrı tutulan dizilerin olması reytinglerde yer edinmesine vesile oldu. Reklam gelirlerinin de bir o kadar artmış olması kanalın bu performansı düşürmemesi isin yeni yapımlarla anlaşmaya gidildi.

Star tv de yazın hangi diziler olacak?, Star tv de yazın final yapacak diziler neler?, Star tv de 2.sezon devam edecek dizler hangileri gibi merak edilen soruların cevabı sizler için haberimizde. Güçlü bir kadro ile yaza damga vurmaya hazırlanan diziler  Dolunay, Türk Malı, Ateş Böceği arasında şimdilik bu üç dizi var.Dolunay dizisi Temmuzda, Türk Malı dizisi 28 Mayıs Pazar akşamı, Ateş Böceği ise yine Temmuz ayında ekranlara gelmek için son hız hazırlıklarına devam ediyor.

Peki hali hazırda ilgi ile izlenen diziler arasında olan Söz, Anne, Kara Sevda, Cesur ve Güzel, İstanbullu Gelin, Fazilet Hanım ve Kızlarının durumunda ne gibi değişiklik olacak? Söz dizisi ülkenin içinde bulunduğu durumu anlatması olayları ayrıntılarıyla vermesi gibi özellikleri sayesinde oldukça tutuldu ve 2.sezon onayını alarak Eylül ayında devam edeceğini duyurdu.

Anne dizisi ise farklı senaryosuyla oldukça sevilen bir dizi oldu. Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli Yeter ve Banu Tekcan’ın kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen dizi daha önce final yapacağını söylemiş olsa da yoğun ısrarlar sonucu Eylül ayında tekrar yayın hayatına dönmek için kolları sıvadı.

Kara Sevda reytinglerde Star tv yi üst sıralara taşıyan Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başardı.Fakat senaryonun kısa olmasından dolayı final yapmaya ve sezonu kapatmaya karar verdi. Cesur ve Güzel İstanbullu Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali yapacağını duyuran diziler arasında. Siz Star tv nin yeni sezon yayın akışı ile ilgili siz neler düşünüyorsunuz? Final yapmasını istediğiniz dizler hangiler? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

8 YORUMLAR

  1. İstanbullu gelin devam etsinnnnnn…cesur ve güzel. Kesinlikle final. .Fazilet hanım ve kızlarda final yapmalı

Comments are closed.