Yemekteyiz 1 Haziran 2018 Cuma Kim Kazandı? İşte O İsim!


Güncelleme: 1 Haziran 2018 : 12:26
0

Yemekteyiz 1 Haziran Cuma kim kazandı? Haftanın finalinden 1 Haziran 2018 Cuma günü büyük gün. Yarışmacılar 1 haftanın en beğenilen menüsünü ve lezzetlerini ortaya çıkarmak için mücadele verdiler. TV 8’in sevilen yemek programı Yemekteyiz’de haftanın finali. Kim kazandı?

Haftanın yarışmacıları; Ayşegül Közen, Sibel Hanım, İsmail Bey, Gülşen Hanım ve Oktay Güncü idi. Kıyasıya bir yarış oldu, eleştiriler havada uçuştu. Bazı yemekler beğenildi bazıları beğenilmedi. Bazı eleştiriler çok ağır oldu ve bir hafta daha sonlandı. Haftanın son yarışmacısı Oktay Güncü idi.

Oktay Makine Mühendisidir. Memleketi Bursa olan yarışmacı 33 yaşındadır ve evlidir. Hobileri, gezmek, bisiklet turu atmak,  gezdiği yerlerde yemek yemek ve bateri çalmaktır. Dili biraz sivri olan Oktay’ın eleştirileri diğer yarışmacıları da hayli zora sokmaktadır. Kazananın açıklanacağı Cuma günü yarışacak olan Oktay heyecanlı tavrı ile dikkat çekti. Yemekteyiz 1 haziran Cuma günü kim kazandı?

Sosyal medyada yapılan bazı yorumlara göz atalım. Programın fanları hangi ismin kazanacağını düşünüyor? “Bu hafta İsmail bey kazanacak Ayşegül beni sinir etti hiçbir şey bilmiyor boş konuşuyor dişses onu iyi benzetiyor ağzına sağlık”

“Ismail bey kazanir ins yoksa cok buyuk bir haksizlk olmus olur yemek konusunda baya bilgili gorunuyor yemekleride begenildi” Bir yarışmacıda kazanan ile ilgili analiz yapmış. İşte o yorum;

“HAFTANIN KAZANANI ISMAIL BEY ?. biryerden duymadim gormedim dun yazacaktim bu yorumu vaktim yoktu ? puanlama analizim ve cumz gunu fragmaninda yine begenilmeyen? yemekler bu neticeye goturdu beni ? simdiden tebrikler Ismail bey,cikarttigi masa ile hakettigi arkadaslar, sizce”

[mavitext]Yemekteyiz 4 Haziran 2018 PAzartesi Yeni Hafta Yarışmacıları için Tıklayınız[/mavitext]