Yemekteyiz 11 Mayıs 2018 Cuma Haftanın Finali Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mayıs 2018 : 19:46
1

Yemekteyiz 7 Mayıs pazartesi günü başladığı marotunu yine heyecanlı bölümlerle devam etti. Haftayı yeni yarışmacılarla, ilginç karakterle açan Yemekteyiz‘de yarışmayı 11 mayıs cuma günü kimin kazandığı merak ediliyor. Yemekteyiz 11 mayıs cuma kim birinci oldu?

Yeni haftanın yarışmacıları; Murat, Anthony, Nevin, Nurcan ve Seda kıyasıya yarıştılar. Kimi yarışmacı yemekleri ile ön plana çıkarken kimileri ise tavırlarıyla dikkat çekti. İşlerinde aşçı da vardı. Değişik isimlerle menüler hazırladılar. 7 Mayıs 2018 pazartesi günü Murat Bey’in misafirperverliği ile başlayan hafta 11 Mayıs Cuma günü Seda Demirtaş Hanım’ın yemekleri ile son bulacak. Peki kazanan hangi isim olacak?

Kısaca haftanın analizini yapalım. Murat Özdemir 7 mayıs pazartesi günü yarıştı. Aşçı olan Murat Bey ilk gün özellikle tatlısı ile çok eleştiri aldı. Onur Bey’de tatlıyı eleştirdi ve kuru meyvelerin kesilip koyulduğu o tabağın tatlı olarak masaya getirilmemesi gerekirdi dedi. 

Soayal medyada ise tam tersi yorumlar geldi. Bir takipçi tatlı ile ilgili şu yorumu yaptı: “Tatlıya tatlı demedilerde içli köfteyi bu yarışmada ilk gördüm tavuk sarmasinida o kadar ağır yemeklerin arkasına şerbetli bi tatlı olsaydı sap diye oturur kalırdınız ağırlıktan bence gayet hafif bir tatliydi”

[kirmizitext]Yemekteyiz 7 Mayıs Pazartesi Murat Özdemir Kimdir? Nerede Aşçılık Yapıyor? İnstagram Hesabı? için tıklayınız[/kirmizitext]

Haftanın 2.günüde Nevin Akyıldız yarıştı. Nevin hanım, domates çorbası, lazanya, Beykoz kebabı, pirinç pilavı, közlenmiş biber salatası ve haşhaşlı İznik tatlısı ile masasını kurdu. Nevin hanım gününde toplamda

Yarışmanın finalinde yarışmacı Murat Bey ve Onur Büyüktopçu arasında gergin dakikalar yaşandı. Onur beyin Sonuçları açıklamasıyla kazanan isim 3. Gün yarışmacısı Nurcan Hanım oldu.

 

Comments are closed.