Yemekteyiz 14 Mayıs Pazartesi Yeni Yarışmacılar Kimler?


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 17:33
1

Yemekteyiz bir haftayı daha geride bırakarak yeni haftaya giriş yapıyor. Yine birbirinden ilginç yarışmacılar 14 mayıs pazartesi günü programa dahil oldular. Programda eğlenceli anlar yaşandığı gibi gerilim dolu dakikalarda yaşanmıyordeğil. Tartışmalar, yanlış anlaşılmalar, kıskançlıklar, çekememezlikler. Bunların hepsi programın doğasında var.

Geçtiğimiz hafta buna benzer bir olay yaşandı. 11 Mayıs Cuma haftanın finalinde Onur bey ile Murat bey arasında bir gerilim yaşandı. Onur, yarışmanın birincisini açıkladıktan sonra bazı açıklamalar yapıp programı bitirecekti. Ancak yarışmanın birincisi Nevin hanımla konuşan Murat Bey bir türlü sözü Onur’a vermedi. Onur Bey de bu durumda “izin verirseniz programı sunucam” diyerek tepki gösterdi.

[kirmizitext]Yemekteyiz 11 Mayıs 2018 Cuma Haftanın Finali Kim Kazandı? için tıklayınız[/kirmizitext]

Bunun akabinde Murat, “ben olmasan yarışman olmazdı” diyerek bombanın fitilini ateşledi. Onur’da “o zaman lütfen çıkıp gidin” diyerek yarışmacı Murat’ı oradan kovdu. Böyle ilginç anlar da yaşanıyor. Tabi bu durumda kimileri Onur Bey’i haklı görürken kimileri de haksız buldu.

Yeni yarışmacılarımızın kimler olduğunu merak ediyorsunuz. Yarışmacılarla ilgili tüm bilgileri en kısa zamanda bu yazımız sizlerle paylaşıcaz. Bizi takipte kalın.

Yemekteyiz 1. gün yarışmacısı Hakan Bey 46 yaşında ve Bilgisayar Mühendisi. Daha önce 16 yıl boyunca Kamuda çalışan yarışmacı şimdilerde özel bir şirketin muhasebe işiyle ilgileniyor.

Yemekteyiz 2. gün yarışmacısı Tuğçe Sökesoğlu 28 yaşında ve daha önce Gardırop Savaşçıları isimli tarz yarışmasında boy göstermiştir.Yemeklerine ve elinin lezzetine güvenen Tuğçe hanım yarışma için oldukça iddialı.

Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı Alev Hanım, ev hanımı ve yıllardır edindiği tecrübeleriyle yarışmayı kazanamaya kararlı.

Yemekteyiz 4. Gün yarışmacısı Sümeyye hanım 18 yaşında ve üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Genç yaşına rağmen yemeklerine ve kendine güvenen Sümeyye hanım perşembe günü yarışacak isim. Kendisi üniversite eğitimini Hemşirelik bölümünde almak istiyor.

Yemekteyiz son gün yarışmacısı Koray bey kim? 

Comments are closed.