Yemekteyiz 18 Mayıs Cuma Kim Kazandı? Haftanın Birincisi Kim Oldu?


Güncelleme: 17 Mayıs 2018 : 14:28
0

Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz 14-18 Mayıs tarihleri arasında 5 yarışmacının katılımı ile ekranlara geldi. Yarışmaya katılanlar; Hakan Kaya, Tuğçe Sökesoğlu, Alev Borazan, Sümeyye Geçğün ve son olarak Koray Hatem. Peki kim kaç puan aldı, 18 mayıs Cuma günü kim kazandı, ödülü kim aldı?

Haftanın ilk gün yarışmacısı Bilgisayar Mühendisi olan Hakan Kaya’ydı. Hakan Bey, gününde 14 puan aldı. Özellikle Tuğçe Hanım’ın 2 puan vermesi sosyal medyada da tepkilere neden oldu. Özellikle Onur Bey’in 1-2 puanları vermeyin demesinden hemen sonra Tuğçe’nin 2 vermesi çok tepki aldı. Tuğçe’nin bu hareketi “sanki kendisi kusursuz ve güzel yemek mi yapıyor” eleştirilerine neden oldu.

Yarışmanın 2. Gün yarışmacısı Tuğçe Sökesoğlu idi. Tuğçe hanım gününde; Domates Çorbası, Çeddarlı Dana Füme, Tulum Peynirli Akdeniz Salatası, Sebzeli Dana Beef Rol, Pirinç Pilavı, Orman Meyveli Bisküvi Pastası yaptı. Tuğçe’nin etli yemekleri çok konuşuldu. Koray Bey’in eti hazır mı aldınız sorusu ise sosyal medyada dalga konusu oldu.

[kirmizitext]Yemekteyiz Tuğçe Sökesoğlu Kimdir? İnstagram Hesabı, İşi, Yaşı için tıklayınız[/kirmizitext]

Sevilen yarışmanın 3.gününde Alev Borazan yarıştı. Alev hanım yarışma gününde misafirlerini, pilmen çorbası, biber dolması, tas kebabı, bulgur pilavı, çoban salatası ve sütlaç ile karşıladı. Alev hanımın tavırları çok tartışıldı. İnsanları terslemesi, tüm yemekleri afiyetle yemesine rağmen sürekli eleştirmesi ile dikkatlerden kaçmadı.