Yemekteyiz’de Haftanın Kazananı Belli Oldu! (20 Nisan 2018 Cuma)


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 18:37
1

hafta içi hergün saat 15.45’te ekranlara gelen yemek yarışması Yemekteyiz’de rekabet hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden yetenekli ve ilginç yarışmacılar hünerlerini sergilemek için birbirleri ile yarışıyorlar. Yemekteyiz 20 Nisan Cuma günü kazanan kim oldu? İşte haftanın kritiği ve kazanan isim.

Yemekteyiz 20 nisan cuma kim kazandı

16-20 nisan haftanın yarışmacıları; Turan Akbaş, Cevdet Sekilli, Emre Günay, Seynur Güçlü ve Nermin Kutlu’dur. Haftanın ilk günü Turan Akbaş yarıştı. Hareket ve tavırlarıyla oldukça ilgi çekici bir yarışmacı olan Turan Akbaş yaptığı yemeklerle diğer yarışmacılardan yüksek puanlar almaya çalıştı. Toplamda 20 puan alan turan, şimdilik haftanın birincisi. Cevdet Sekilli ise 2. Gün yarışarak diğer yarışmacılardan 18 puan aldı.

Yemekteyiz’in 3. Gün yarışmacısı Sennur Güçlü olurken 4. Gün yarışmacısı ise Nermin Kutlu oldu Haftanın son yarışmacısı 5. Gün yarışacak olan Emre Günay’dır. Her 5 yarışmacı da tüm hünerlerini sergileyerek en yüksek puanları almak için yarıştılar.

Haftanın 3. günü yarışan Sennur hanım yarışmacılardan toplamda 13 puan aldı. Turan 2 puan verirken Emre hanım ve Nermin 4 Puan verdiler. Son olarak Cevdet ise 3 puan verdi. Böylece haftanın finaline doğru 3 ismin puanları şu şekilde. Turan 20, Cevdet 18 ve Sennur 13.

20 nisan cuma yemekteyiz finalinde heyecanla beklenen haftanın kazananı açıklandı. Turan Bey ve Cevdet Bey haftanın kazananı oldu. Turan beyin menüsünde bamya çorbası, patatesli börek, mevsim salata, kürdan kebabı, pirinç pilavı ve Kıbrıs Tatlısı vardı. Haftanın ilk günü yarışan Turan bey rakiplerinden 20 puan almıştı.

Haftanın 2. günü yarışan Cevdet Beyin menüsünde sebzeli kremalı brokoli çorbası, içli köfte, gavurdağı salatası, beşamal soslu saray kebabı, tavuklu iç pilav ve frambuazlı magnolya  yer alıyordu. Cevdet bey rakiplerinden 18 puan almıştı. Ve Onur Büyük Topçunun verdiği puanla bu hafta kazanan iki kişi oldu. Cevdet bey ve turan Bey.

 

Comments are closed.