Yemekteyiz 7-11 Mayıs Haftası Murat-Anthony-Nevin-Nurcan-Seda Kimdir?


Güncelleme: 7 Mayıs 2018 : 19:32
1

Yemekteyiz yeni hafta yeni yarışmcılarla girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Rahşan Hanım2ın galibiyeti ile sonuçlanan Yemekteyiz’de 7 mayıs Pazartesi- 11 Mayıs Cuma, yeni yarışmacılarla tv8’de sizlerle. Yemekteyiz 7-11 Mayıs haftası yarışmacılarını yakından tanıyalım.

Haftanın yarışmacılarına geçmeden önce isterseniz geçtiğimiz haftanın kısa bir analizin yapalım. Geçtiğimiz hafta eleştirilerle geçen bir hafta oldu. Yemekteyiz fanları özellikle Rahşan hanımın hak etmediği bir galibiyet aldığını söylediler. Sosyal medyada konu ile ilgili yorumlar yapıldı. Rahşan hanım’ın yemek yemeye değil hak yemeye geldiğini söyleyenler oldu. Onur Bey de konu ile ilgili eleştiriler geldi.  Geçtiğimiz haftaya dair yapılan bazı yorumlar şu şekilde;

1- “Burcu hn.Ve Mertcan herkesle alay etti.Bir@öğretmenden daha ağırbaşlı olmasını beklerdim. Rahşan hn.da öğretmenliğe soyunmuştu.Mertcanın yaşı küçükmüş falan.Katılmasın o Zaman .Yemek yarışması bu. Arkadaşları arasında popüler olsun diye katılmış herhalde.çok ta saygısızdı”

2- “rahsan hanimin yaptigi kurnazliklar beni programdan soguttu bir haftada toplam 6 puan vermis onur bey bunun sebebini sordugunda ekrana bakamadi konusurken bence en onemli ayrinti bu..o an cevap verirken ekrana bakamamis ve yere bakarak konustu..cok tuhaf cunku masada konusurken gozler yukaridaydi genelde ..sanki bir kabahat isleyen cocuk gibi kabahatini gizlemeye calisiyordu”

Yemekteyiz 7-11 Mayıs Haftasının yeni yarışmacıları; Murat Özdemir, Anthony MCKINLEY, Nevin Akyıldız, Nurcan Toprak, Seda  Demirtaş. Haftanın ilk gün yarışmacısı doğramada ki ustalığı ile dikkatleri üzerine çeken Murat Özdemir. Onur Bey’in bile izlerken şaşırdığını ve parmağını keseceğini zannettiği yarışmacı hızlı bıçak kullanması ile ilgi çekti. Murat Bey Aşçı olarak kariyerine devam ediyor.

Haftanın 2. gün yarışmcısı Nevin Akyıldız. Nevin hanımın mesleği saha satış sorumlusu. İstanbul Üniversite işletme mezunu. Daha önce özel bir üniversitede önlisans bitirdi. İş arıyor. Yemek yapmak sevdiği bir hobi. Tüm Türkiye hünerlerimi görsün diye yarışmaya katılmış.

Haftanın 3. gün yarışmcısı ise ev hanımı olan Nurcan Toprak hanımefendi. Nurcan toprak 49 yaşında. Yemek yapmayı çok seviyor ve kızının isteği ile katıldı. 3. Gün yarışmacısı.

Haftanın 4. gün yarışmacısı Anthony Mckınley. Anthony ressamdır. Belçikalı ve Fransız asıllı. Baba Belçikalı anne Fransız. Film senaryoları kaleme alıyor.

Haftanın 5. gün yarışmacısı gayrimenkul danışmanı olan Seda Demirtaş’tır. Seda Hanım teknik mimardır. Aynı zamanda gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Tiyatro ve sinema oyuncu yazarlığı yapıyor. Çocukluğundan beri yazarlığa karşı bir sevgisinin olduğunu söyleyen Seda Hanımın, birçok oyunu da özel tiyatrolarda oynanmış. Yakın bir zamanda da engelli bir oyunu sergilenecektir. 2 tane oğlu olan Seda hanım yarışmaya çocuklarının isteği ile katıldı.

1 YORUM

Comments are closed.