Yemekteyiz 7 Mayıs Pazartesi Murat Özdemir Kimdir? Nerede Aşçılık Yapıyor? İnstagram Hesabı?


Güncelleme: 7 Mayıs 2018 : 19:22
2

Yemekteyiz yeni hafta ve yeni yarışmacılarla başladı. Haftanın 7 mayıs Pazartesi ilk günü yarışmacısı Murat Özdemir kimdir? Doğramadaki ustalığı ile dikkat çeken Murat Özdemir hakkında detaylar haberimizde.

Murat Özdemir haftanın 1.gün yarışmacısı. Aşçı olan Murat Özdemir yemek yaparken doğramadaki ustalığı ile Onur Bey’i de şaşırtmasını bildi. Oldukça usta bir şekilde meyve ve sebze doğrayan Murat Özdemir aşçı olduğunu ustalığı ile göstermiş oldu.

[kirmizitext]Yemekteyiz 7-11 Mayıs Haftası Murat-Anthony-Nevin-Nurcan-Seda Kimdir? için tıklayınız [/kirmizitext]

Murat bey Fransızca ve İngilizce bilmekte. Arabistan’da Ekmelettin İhsanoğlu’nun aşçılığını da yapmış olan Murat bey büyükelçiliklerde aşçı olarak görev almıştır. Cidde’de çalışmıştır.

Yemekteyiz 7 Mayıs Pazartesi Murat Özdemir Kaç puan aldı? Murat Özdemir haftanın ilk gününde yarıştı ve 4-4-4 ve 3 puan alarak toplamda 15 puan aldı. Genel itibari ile tatlısına çok eleştiri vardı. Kuru meyveleri kesip ve tabağa yerleştirdiği için çok eleştirildi ve onun tatlı olarak kabul edilmemesi gerekir dendi. Onur bey de dahil tüm yarışmacılar aynı fikirdeydi.

Comments are closed.