Yemekteyiz Derya Yavuz Kim? İşi, Memleketi, İnstagram Hesabı


Güncelleme: 19 Eylül 2018 : 10:29
0

Derya Yavuz Yemekteyiz‘in 3. gün yarışmacısı. Yemekleri ile şov yapacağını söyleyen Derya Yavuz, gününde oldukça geriliyor. Peki Derya Yavuz kimdir, tanıyalım.

Derya Yavuz Yemekteyiz fragmanında da görüldüğü gibi gününde evine gelen yarışmcılar tarafında eleştiriliyor. Öyle bir eleştirilme ki Derya Hanım sofrada kendisini kaybediyor. Kaşı gözü bir tarafa kayan Derya Yavuz için zor bir Çarşamba günü oldu.

Derya Yavuz 34 yaşındadır. Evli olan Derya Yavuz evli ve 2 çocuk annesidir. Uzaktan soğuk gibi görünen Derya, kendi deyimi ile eğlenceli birisiymiş. Hatta çevresi ona Kahkaha Bayan lakabı takmış. Şarkılar söyler halaylar çekermiş.

 

Çok eğlenceli bir yapısı olan Derya Hanım Yemekteyiz’in iddialı yarışmacılarından. Alışverişte zamanı zar zor yetiştirdi. Mutfakta da bir hayli zaman kaybeden Derya Yavuz, bakalım nasıl bir sofra ile rakiplerinin karşısına çıkacak.

Derya Yavuz’un şuan da herhangi bir sosyal medya hesabı gözükmüyor. Ancak araştırmalarımız sürüyor. Siz değerli takipçilerinizi yorum yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Sizler Derya hanımı nasıl buldunuz? Haftayı birinci olarak tamamlayabilir mi?