Yemekteyiz İman Kimdir? Ne İş Yapar, Hayatı!


Güncelleme: 15 Mart 2018 : 08:47
2

Yemekteyiz programı yemeklerin yanı sıra ekranlara gelen yarışmacılarla da gündem olmayı başaran bir yarışma. Programa katılan en son yarışmacı İman tam de bu anlamda dikkat eçeken kişilerden. Programda ki agresif tutumları ilk dakikalarda tepki çekmeye başladı. İman kimdir? Yaşı, hayatı, işi ve diğer detaylar haberimizde.

İman programda sunucu Onur Büyüktoğçu ve yarışmacılara karşı sergilediği agresif tutum yarışmaya damga vurdu. Konuyu Mesut Yar’da köşesine taşımız ki onun bile dikkatini çekmiş. Programdaki tüm yarıoşmacıları ve sunucu Onur’u laf sayma ve azar sırasından geçirdiğini Mesut Yar köşesine taşımış. Oldukça dikkat çekici bir yarışmacı. Sunucu Onur Büyüktopçu ise gösterdiği sabır ile takdire şayan bir performans sergiliyor.

Yarışmada gösterilen tepkilere karşı soğuk kanlı bir tavır sergileyen Onur Büyüktopçu alkışı hak eden bir karakter ortaya koyuyor. Bakalım İmna isimli yarışmacıya daha ne kadar sabredecek hep birlikte görecez. İman isimli yarışmacı belkide ekranlarda gördüğümüz en agresif kişilerden birisi. Onu görünce Mesut Yar’ın d ifadesi ile “bir Caner olayı daha mı” diye düşündürmedi değil.

İman Dumrul moda tasarımcısı olarak kariyerine devam etmektedir. 1980 Iğdır doğumlu olan İman 38 yaşındadır. Evli ve 4 çocuk babası olan İman Dumrul yarışmada yemekleri ile kendisini diğer yarışmacılara beğendirmeye çalışacak. Hobileri arasında piknik yapmak ve arkadaşları ile şarkı söylemek olan İman Dumrul agresif tavırları ve sivri dile ile dikkat çekiyor. İmanakarateri ile ilgili Posta Yazarı Mesur Yar’ın yazdığı ifadeleri aşağıdan okuyabilirsiniz. İşte o yazı!

““Yemekteyiz” (TV8) yarışmasının en ilginç karakterlerinden biriyle önceki gün tanıştık. İman isimli arkadaş sanırım son zamanlarda ekranda gördüğümüz en agresif karakter… Daha ilk gün sırasıyla “dış ses”, “sunucu Onur Büyüktopçu” ve yarışmacıları deyim yerindeyse azar ve laf sayma sırasından geçirdi…

Onur, her hafta bilgeliğin zirvesine adım adım tırmanıyor. Sanırım bu yarışma maratonunu modern çağın ermişlerinden biri olarak bitirecek. Kendisindeki sabrın on gramı bende olsa dünyayı ekseninden oynatırdım vallahi…

Neyse, gözden kaçırdıysanız bahsi geçen arkadaşa bir dikkat edin. Bir dönemin skandal seven ve cebinde cayırtı reytingiyle gezen Canergilleri ekrana dönmüştür, bilginize!” Yazının devamını buradan okuyabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Ya Yemekteyiz proğramına lütfen şu iman mıdır imam mıdır gibi kişiliksiz karektersiz insanları almayın. Sırf şöhret olmaya gelmiş. Ama ondan hiç bir cacık olmaz. Nazan Hanıma yaptığı saygısızlıktan dolayı esefle kınıyorum. Aksi takdir de zevkle izlediğim bu proğramı özellikle Onur bey için izliyorum artık izlemicez

Comments are closed.