Yemekteyiz Nalan Toprak Kim? Yaşı, İnstagram Hesabı Ne?


Güncelleme: 6 Eylül 2018 : 11:41
0

[kirmizitext]Yemekteyiz programı[/kirmizitext] TV8 ekranlarında sezonu hızlı açtı ve 2.haftasında yine birbirinden ilginç yarışmacılarla evlerimize konuk oluyor. Nalan Toprak 2.hafta yarışmacılarından. Nalan hanımın ilginç özellikleri var. İsterseniz 4. gün yarışmacısı Nalan Toprak’ı yakından tanıyalım.

Önceki yarışmacılara yaptığı yorumlar ve tavırlarla dikkatleri üzerine çeken Nalan Toprak ne yazık ki ilk 3 gün sonunda bir çok izleyicinin olumsuz yorumlarını almayı başardı. Pilavı atması ve “ben beslenme kurcalarım” demesi tepkilere yol açtı.

Yemekteyiz Nalan Toprak Kim?

 

Nalan Toprak hakkında bazı bilgiler verelim. Kendisi 29 yaşında ve Fizyoterapist ve Futbol hakemidir. Bekar olan Nalan Toprak aslen Afyonludur. Hobileri arasında dedikodu yapmak, canlı müzik dinlemek ve elektrik kablosu döşemek vardır.

[mavitext]Yemekteyiz Yarışmacıları Kimler <<< Tıklayınız[/mavitext]

Nalan Hanım kendisini kıskanılan birisi olarak tanımlamaktadır. Hayatı, işi ve hobileri nezdinde çevresindeki bayanlar tarafından kıskanıldığını düşünen Nalan Toprak yarışmayı kazanacağına adı gibi emin. Nalan Toprak’ın instagram hesabı var ancak gizlidir. İnstagram hesabı @topraknalan dır. Kendisine başarılar dileriz.