Yemekteyiz Sibel Kim? Yaşı, İşi ve Tüm Merak Edilenler


Güncelleme: 23 Nisan 2018 : 19:09
0

Yemekteyiz programının 23-27 nisan arasında yarışan yarışmacıları arasında en çok dikkat eden isim Sibel hanım oldu. Yarışma başlar başlamaz hem yarışmacıların hem de izleyenlerin ilgisini toplayan Sibel hakkında tüm detaylar haberimizde. Yemekteyiz Sibel kim? 

Yemekteyiz Sibel Hanım Kim?

41 yaşında 3 çocuk sahibi olan Sibel Gül ses sanatçısıdır. 20 yıldır sahne aldığını ve tam bir sanat aşığı olduğunu dile getiriyor.

Hafta içi her gün ekrana gelen ve büyük keyifle izlediğimiz Yemekteyiz programının ilk gün yarışmacısı Sadet hanım konuklarını ağırladı. Her biri birbirinden hırslı ve iddialı yarışmacıların yer aldığı Yemekteyiz programında masaya oturur oturmaz yaptığı hareket ve tavırlarla herkesi şaşırtan Sibel Hanım kim?

Sibel Hanım, 10 yaşından itibaren kendi yaptığı yemekler dışında kimsenin yaptığı yemeği yemediğini, annesinin yaptığı yemekleri bile tatmadığı dile getirdi. Çatal, kaşık ve su bardağını mutfağa gidip yıkaması herkeste şok etkisi yarattı. Bugüne kadar kimsenin evinde çay dahi içmediğini belirten yarışmacı diğer bütün yarışmacıların eleştirisine maruz kaldı.

Onur Büyüktopçu bu durumun bir hastalık olduğunu ve en kısa sürede tedavi görmesi gerektiğini söyledi. Diğer bütün yarışmacılar, Sibel hanımın başkasının evinde yemek yemediği halde neden Yemekteyiz yarışmasına katıldığına bir türlü anlam veremedi.

Sibel Hanım hemen hemen hiç bir yemeğin tadına bile bakmadı fakat ağır yorumlarda bulundu. Hayatında ilk kez et yediğini belirten Sibel hanım, Sadet hanımın mutfağını çok kirli bulduğunu hijyenin sıfır olduğunu dile getirdi. Ve Sadet hanıma 5 puan verdi. Hafta boyunca Yemekteyiz Sibel hanım kim sorusu sıklıkla sorgulanacak.

Siz Yemekteyiz Sibel Hanımın bu hareketini nasıl buldunuz? Sizin evinizde birisi aynı davranışta bulunsa nasıl tepki verirdiniz?