Yeni Gelin Esmeralda Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 19:55
1

Yeni Gelin 31. bölüm fragmanı ile ekranlara gelirken, yine komik sahnelerle izleyiciyi kırıp geçireceğini kanıtladı. Diğer taraftan diziye Esmeralda ismi ile yeni bir karakter dahil oluyor. Güzelliği ve alımlı vücudu ile dikkat çeken Esmeralda’nın gerçek adı ve kariyeri merak edilmekte.

Sizler için yeni karakteri inceledik. Yeni Gelin Esmeralda Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Sevgilisi Yeni karakter Esmeralda, uzun soluklu bir karakter mi, diziden hemen çıkacak mı, yoksa dizide kalıcı mı olacak? İşte detaylar.

Bella’nın arkadaşı Esmeralda konağa konuk olarak gelmiştir. Konakta bir curcunadır kopar. Oyunlar, danslar konaktakilere eğlence dolu anlar yaşatır.

Yeni Gelin Dizisine Esmeralda karakteri ile dahil olan güzel oyuncunun gerçek ismi Eda Kandulu’dur. Eda Kandulu 1988 yılında Kıbrıs’ta dünyaya gelmiştir. 168cm boyundaki güzel oyuncu 54kg’dır. Doğu Akdeniz Üniversitesi Rekreasyon Yönetmenliği Bölümü mezunu olan güzel oyuncu daha önce de Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır.

Yeni Gelin dizisinde Bella’nın eski arkadaşı karakteri ile diziye dahil olan Esmeralda dizide Bella’yı oldukça kıskandıracak gibi görünüyor. Bella’nın kocasına yakınlaşmaya çalışan Esmeralda hakkında siz ne düşünüyorsunuz? siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Comments are closed.