Yeni Gelin Hazar Öldü mü Ölecek mi? Tolga Mendi Diziden Ayrılıyor mu,


Güncelleme: 10 Haziran 2018 : 21:17
0

Başladığı günden bugüne oldukça sevilen Show TV’nin güzide dizileri arasında olan Yeni Gelin şaşırtıcı bir sezon finali ile ekranlara geldi. Sevilen karakter Hazar’ın komutanı Konak’a geldi ve Hazar’ın da içinde bulunduğu 10 kişilik timden uzun süredir haber alamadığını söyledi ve akıllara Hazar’ın öldüğü konusu geldi. Hazar öldü mü ölecek mi Diziden ayrılacak mı diye merak eden izleyiciler için haberimizi derledik.

Sezon finalinde neler olmuştu birazcık hatırlayalım. En önemli olay Bella hamile olduğunu öğrendi Hazar askere gitti Bella Konak’ta tek başına kaldı yani öyle hissetti ama ne Kalender Ağa’nın ne de eltilerin onu yalnız bırakmaya niyeti yoktu. Hazar askere gitse de Bella bunun sadece kendisini etkilediğini düşünmekteydi. Çünkü Konak’ta herkesin ayrı ayrı işi vardı fakat Bella sadece Hazarı düşünüyordu.

Konak’ta işler çığırından çıkmıştı Helga gerçekten ajandI ve Kalender Ağa bunu ortaya çıkarmaya kararlıydı bunu kendi başına itiraf ettiremeyeceğini düşünüp bu işi eşlerine bıraktı. 3 kaynana ise helgayi kendi yöntemleriyle konuşturmaya çalışacaktı. Kaynanalar bu yöntemi öyle abarttı ki kendileri bile şaşırıp herkes sonunda itiraf etti ama kaynanalar yine işin sırrına eremediler. Hazar’ın yemin töreni de gelip çattığında Bella,Kalender ve Oğulları soluğu Isparta’da aldı. Hazar’ı üniformalar içinde gören Bozoklar duygusal anlar yaşadı. Hazarla bir kez daha gurur duydular.

Hazar dağıtım izni için bir günlüğüne Adana’ya gelmişti. Beladan daha mutlusu yoktu hem kocası bir günlüğüne de olsa yanında hem de tamamen kavuşmalarını çok kısa bir zaman kalmıştı. Yani o öyle zannediyordu. Çünkü Hazar’ın dönüp dönmeyeceği ise muallaktI. Çünkü Hazar askerdeydi ve ne olacağı belli değildi savaşa gidecekti. Bella hiçbir şeyden haberi olmayarak kocasını yeniden geleceğini Konak’ta bir arada yaşayacağını düşünmekteydi.

Dilan’la Ferhat’ın kavuşma sahnesinde yani kız isteme töreninde Hazarın acı haberiyle ortalık birbirine girdi her şeyden habersiz olan Bella dünyanın en güzel haberini ailesi ile paylaşmak üzereyken kocasının haberini aldı. Peki Hazar öldü mü ölecek mi Diziden ayrılacak mıdır?

Sezon finalinde bu şekilde bir kapanış yapan yeni gelin başrol oyuncusu olan Hazar bizce öldürmeyecektir. Yeni sezon başladığında Hazar tekrar bulunacak ve evine dönecektir eşinin hamile olduğunda öğrenecek hem de kocasının gelişiyle çifte mutluluk yaşayacaktır.