Yeni Gelin Kalender Ağa Nerede? Kalendar Diziden Ayrıldı Mı? Neden Yok?


Güncelleme: 12 Mayıs 2018 : 18:19
7

Ekranların sevilen komedi Dizisi Yeni Gelin yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Dizinin son bölümü ekrana gelmeye aşmadığında dizide Kalender Ağanın olmaması dikkat çekti. Kalender ağa neden yok? Nerede? Diziden mi Ayrıldı soruları sorgulanmaya başladı. İşte detaylar.

Kalender ağanın dizinin sezon finaline yakın ortaya çıkcacağı bir süre dizide yer almayacağı açıklandı. Mustafa Avkıran’ın hayat verdiği karakter izleyenler tarafından keyifle izleniyor. Dizide yer almayacak olması izleyenler hayal kırıklığına uğrattı. Oyuncunun senaryodan ötürü mü yoksa kendi kişisel sebeplerinden dolayı mı dizide yer almayacağı hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Fakat diziden ayrılmadı ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Show TV’nin yüksek reytingli Dizisi Yen’i Gelin de bu hafta yine izleyenleri kahkahalara boğan sahneler yer alıyor.  Bozok gelinleri, kocalarını tekrar eve getirmek için türlü oyunlara girişiyor. Bütün oyunları ters tepen Bozok kadınları bunun bedelini çok ağır ödüyor.

Nazlıgül, son zamanlardaki en büyük közünü yani hamileliğini kullanacaklardır. Fakat önceden olduğu gibi kullanılan her silah gibi bu da ters teper. Nazlıgül gerçekten doğuracaktır fakat kimse inanmayacaktır. Ne yapsalar da Bozok erkeklerini kendilerine inandıramazlar. Ve Kağan karısına inanmamanın faturasını çok ağır bir şekilde öder.

Dizide tüm bunlar yaşanırken Kalender ağa ortalıklaarda yoktur. Kalender Ağanın yokluğu dizide büyük bir eksikliğe neden oldu.

Kalender ağa ilerleyen bölümlerde tüm heyecanı Ve müzipliği ile dizide yer alacak.

Kalender Ağanın yokluğu dizinin seyrini nasıl değiştirdi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

7 YORUMLAR

  1. bence su iskender ve karisi diziden ciksin . Dizinin kalitesini düsürüyorlar. Hic de komik degiller. aksine tam bir maymunu oynuyorlar. Nedense hic gülünmüyor.

  2. severek izlediğim.. hiç kacirmadiğim tek dizi kalendar ağasız olmaz bu dizi sonsuza kadar sürse yine izleri… ama hiç karakterleri değiştirmeyin
    saygılar??❤

Comments are closed.