Yeni Gelin Nerede Çekiliyor? Yeni Gelin Konusu ve Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 20:40
0

Show TV’nin kısa sürede hızlı çıkış yakalayan gözde dizisi Yeni Gelin nerede çekiliyor? Cumartesi akşamları ekrana gelen Yeni Gelin Dizisinin seti nerede kuruluyor? Süreç Film’in uzun süre üzerinde çalıştıktan sonra izleyici karşısına çıkardığı Yeni Gelin dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

Dizinin çekimleri ülkemizin güzide şehirlerinden Adana’da yapılıyor.  Dizinin Adana’nın neresinde hangi bölgesinde çekildiği konusuna gelirsek; çekim yeri Karaisalı İlçesi Kırıklı Köyü civarı, eski arıtma tesisleri yolundaki köprü çevresinde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan yayla bölümleri ise Toros dağlarında çekilmiştir. Dizilerin genellikle İstanbul’da çekilmesine alışık olduğumuz için Yeni Gelin dizisinin Adana’da çekiliyor olması herkesi heyecanlandırıyor.

Yeni Gelin dizisinin oyuncu kadrosu da büyük titizlikle hazırlandı. Kadrosunda, Tolga Mengi, Jessica May, Mustafa Avkıran, Zeynep Kankonde, Sema Keçik, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, Renan Bilek, Burçin Bildik, Yonca Şahinbaş, Şilan Makal ve Bahar Süer gibi başarılı oyuncuları bulunduruyor. Diziye ismini veren yeni gelin Jessica May Drociunas Brezilya’dan seçildi. Ve şimdiden hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaştı.

Yeni Gelin dizisinin konusu; Anadolu’da yaşayan büyük bir Türkmen Aşireti’ne gelin giden şehirli bir genç kızın yeni gelinlik halleri eğlenceli bir dille konu alınıyor. Konusuna baktığımızda bir döneme damgasını vuran” Asmalı Konak” dizisinin komedi ve eğlence ağırlıklı versiyonu sayılabilir.

Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu süreçte yüzümüzü güldürecek bu tür yapımlara ihtiyacımız olduğu bilinen bir gerçek. Şimdiden büyük beğeni toplayan dizinin önümüzdeki sezonda ekrana gelmesi bekleniyor.