Yıllar Sonra Dizi Kıyafetleri ve Markaları Nelerdir? Alev ve Damla’nın Giydiği Elbiseler


Güncelleme: 13 Ağustos 2018 : 00:25
0

Cahil cesareti ile yapmış olduğu küçük bir hatanın bütün hayatına mal olacağını bilemeyen Alev’in hayat hikayesi ile ekranlara gelen yıllar sonra dizisi oyuncu kadrosu kadar dizi kıyafetleri ile de ilgi odağı olmayı başardı. Diziyi izleyenler özellikle Yıllar Sonra dizisi Alev’in giydiği kıyafetler ve markaları ile yıllar sonra dizisinde Damla’nın giydiği kıyafetler Hangi marka merak etti.

Süreç film’in imzası ile ekranlara gelen Yıllar Sonra dizisinin senaryosu Esin Gök’ün kaleminden çıkmıştır. Birce Akalay, Cansel Elçin, Özlem Yılmaz’ın yer aldığı Yıllar Sonra dizisinde Birce Akalay Alev karakterini canlandırırken Özlem Yılmaz ise Damla karakterine hayat verecek.

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Birce Akalay, Haliç Üniversitesi konservatuvar tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra katıldığı güzellik yarışması ile büyük bir kesime kendini tanıtan, güzelliği ve fiziği ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu Birce Akalay Yıllar Sonra dizisinde giydiği kıyafetlerle de çok konuşuldu. Diziyi izleyenler Yıllar Sonra Birce Akalay’ın giydiği kıyafetler nereden hangi marka fiyatı ne diye merak etti.

[kirmizitext]Yıllar Sonra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Yıllar Sonra Dizisi Set Adresi[/kirmizitext]

Aynı zamanda 986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özlem Yılmaz da güzelliğinden taviz vermezken oyunculuğu ile göz doldurdu. Daha önce Kara Ekmek dizisinde Asiye karakterine hayat veren Özlem Özlem, Unutulmaz dizisi ile de ekranların sevilen yüzü haline gelmişti. Şimdi ise Yıllar Sonra dizisinde Özlem Yılmaz’ın giydiği kıyafetler izleyicilerin gözümden kaçmadı. Her giydiği üzerine yakışan güzel oyuncu kıyafetleri gayet güzel taşıdı. Herkesin beğenisini üzerine çeken Özlem Yılmaz’ın da kıyafetleri sitemizden takip edebilirsiniz.

[kirmizitext]Yıllar Sonra Mert Kim? Gerçek Adı Ekin Mert Daymaz Hakkında Bilgiler[/kirmizitext]

Yıllar Sonra dizisi Özlem Yılmaz’ın giydiği kıyafetlerin markası ve fiyatı, Birce Akalay’ın yani Alev’in yıllar sonra dizisinde giydiği kıyafetler ve markalarını fiyatlarını dizihaberci. Com farkı ile buradan ulaşabilirsiniz.

Her kıyafet tek tek paylaşılmayacak sadece öne çıkan kıyafetler sitemizden paylaşılacaktır. Sizin de dikkatinizi çeken herhangi bir kıyafet olduğunda yorum kısmından bizlere sorar kısa süre sonra öğrenebilirsiniz.

[kirmizitext]Yıllar Sonra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu mu? ATV’den Yeni Dizi(2018-2019)[/kirmizitext]